PRE PET GODINA UBIO TRUDNU DEVOJKU! Ovako je 2019. godine Edi SLUPAO KOMBI - Juče se snimao dok DIVLJA PO PUTU, pa POGINUO
Foto: Facebook/ Radio Nova Gradiška/Edi Zdjelar

PRE PET GODINA UBIO TRUDNU DEVOJKU! Ovako je 2019. godine Edi SLUPAO KOMBI - Juče se snimao dok DIVLJA PO PUTU, pa POGINUO

Hrvatska -

Edi Zdjelar (24), koji je sa suprugom poginuo u saobraćajnoj nesreći u petak, a pre toga je snimljen kako vozi 200 km/h, izazvao je još jednu tešku nesreću u Novoj Gradiški 2019. godine u kojoj je stradala i njegova tada trudna partnerka.

Portal radija Nova Gradiška tada je objavio da se nesreća dogodila 18. marta u gradu Kovačevcu. U tom trenutku, 18-godišnji Zdjelar upravljao je kombijem nad kojim je izgubio kontrolu i nekontrolisano prešao na drugu stranu kolovoza i udario u betonski most.

Od siline udarca vozilo se prevrnulo i ponovo vratilo u suprotnu traku.

U kombiju je, pored Zdjelara, bila i njegova trudna 18-godišnja devojka.

Prema rečima očevidaca, oboje su od siline udara izbačena iz kombija, a do dolaska Hitne pomoći vozač se osvestio, ali nesrećna žena, nažalost, nije.

Oboje su odmah prebačeni u Opštu bolnicu Nova Gradiška, gde su se lekari borili za život 19-godišnjaka, dok je Zdjelar teško povrijeđen, ali van životne opasnosti.

Tadašnja Zdjelarova partnerka preminula je devet meseci kasnije, ali se njena smrt ne može sa sigurnošću dovesti u vezu sa posledicama saobraćajne nesreće. Njena beba je preživela.

Baka trudne devojke koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći potom je umrla od šoka pošto je videla nepomično telo svoje unuke na putu.

- Njena kuća se nalazi u blizini mesta nesreće i, kada je čula šta se desilo, izašla je na put. Navodno je stavila jastuk pod glavu unuke. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula - rekli su meštani.

Policija je kasnije potvrdila da vozač i devojka nisu bili vezani pojasevima i da se kombi prevrnuo zbog prebrze vožnje.

Snimio je sebe kako vozi 200 km/h

Edi Zdjelar (24) preminuo je juče kod Novske, a u smrt je odveo i suprugu. Zdjelar je vozio BMV kojim je velikom brzinom naleteo na kamion na autoputu, a sa njima je u automobilu bilo i dvogodišnje dete.

On je nekoliko sati pre udesa na svom Fejsbuk profilu objavio snimak na kojem se vidi kako juri u BMV-u na autoputu, a vidi se da je vozio više od 200 km/h. Na snimku se čuje i glasan cvrkut galebova u pozadini, a napolju pada kiša. U jednom delu snimka Zdjelar je pozdravio prijatelje i obavestio ih da ide na krštenje.

Snimak je snimljen između 14.30 i 14.45 časova, što odgovara vremenu udesa, pošto je nezgoda prijavljena u 15 časova.

Ispod snimka je ostavljen veliki broj poruka

Ispod snimka na kojem je svoje divljanje okačio na autoput, sada ljudi ostavljaju poruke saučešća ili osude.

- Edi, brate moj, šta si uradio, mili Bože.

- Jadno dete, ostalo siroče.

(Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

01:12

Muškarac na naplatnoj rampi kod Preševa ranio ženu i izvršio samoubistvo pred policajcima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track