Vatreni oglasi nabijeni strašću u kojima se nude se*sualne usluge na području Slavonskog Broda, a čije su glavne kreatorke bile dvije markantne državljanke Brazila, zagolicali su maštu niza muškaraca, piše hrvatski Jutarnji list.

Navodi se da, u takvim slučajevima, osim osoba željnih "ljubavi", objavljene oglase uvek gledaju i policajci.

I upravo to oglašavanje na "brazilski način" u ponedeljak je rezultiralo hapšenjem prodavačica ljubavi starih 24 i 37 godina.

Navodi se da su policajci iz Slavonskog Broda otkrili da su se njih dve odavale prostituciji oglašavajući sve što nude putem društvenih mreža.

- Policijski službenici obema su uručili prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (odavanje prostituciji). Takođe je utvrđeno da osumnjičene nezakonito borave u Republici Hrvatskoj, odnosno na području zemalja članica Evropskog ekonomskog prostora, pa su im policijski službenici uručili obavezne prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o strancima - navedeno je iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Jutarnji list navodi da to, međutim, nije sve.

Brazilskim damama je policija uručila i rešenja o proterivanju iz Evropskog ekonomskog prostora uz zabranu ulaska i boravka u navedenom prostoru u trajanju od godinu dana.

(Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: N. V.)

Bonus video:

Kurir televizija PROSTITUTKE NISU ROBA! OKRŠAJ PSIHOLOGA I MAKROA: Zašto se ne školuju ili nađu normalan posao?! MIHAILO IMAO SPREMAN ODGOVOR