U INVALIDSKIM KOLICIMA NASRED ULICE REGULIŠE SAOBRAĆAJ! Neverovatna scena u Splitu: Evo zašto je Andrija morao da reaguje (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Mate Žuro

U INVALIDSKIM KOLICIMA NASRED ULICE REGULIŠE SAOBRAĆAJ! Neverovatna scena u Splitu: Evo zašto je Andrija morao da reaguje (VIDEO)

Hrvatska -

Neverovatna situacija dogodila se pre nekoliko dana u Bušićevoj ulici u Splitu.

Tog dana u 18.14 sati došlo do saobraćajne nesreće zbog koje je nastao haos u saobraćaju, jer su vozila koja su se sudarila zauzela obe trake od Visoke prema Splitu 3.

Ali, u blizini se našao Andrija Lipanović, poznati Splićanin i osnivač udruženja "Veruj i deluj", koji je nakon pada s krova kuće na radnom mestu, od jula 2014. godine prikovan za kolica. Lipanović je odlučio da reaguje i sa kolicima dođe nasred ulice kako bi regulisao saobraćaj i smanjio gužvu.

- Otišao sam na ulicu jer sam 1999. godine bio vojni policajac, tako da sam imao iskustva u takvim situacijama. Morao sam da uletim jer je bio totalni haos, ma bio je totalni nered, tako da sam morao malo da regulišem saobraćaj. Bilo je bolje nakon toga - uz smeh je ispričao Lipanović koji je tek kasnije saznao da ga je neko snimao dok u invalidskim kolicima reguliše saobraćaj.

Kurir.rs/Dalmatinski portal

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track