Da li vam se ikad dogodilo da poželite osveženje, uredno ga platite i onda poželite - pasti u nesvest zbog nagomilane mučnine kad vidite ispostavljeni račun!

To se dogodilo jednom turisti u Dubrovniku, koji je svoje zaprepaštenje, pogledavši uredno plaćen račun za sladoled za sebe i društvo, podelio na društvenim mrežama.

"Svugdi san bia, al‘ ovoliko nikad sladoled nisan platia... WTF", napisao je.

Spomenuti gost u Dubrovniku, po rečniku očigledno Dalmatinac, prema objavljenom faksimilu računa četiri kugle sladoleda platio je ukupno 15,60 evra, odnosno po 3,90 evra svaku.

shutterstock-108636422.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Lestvica je na startu turističke sezone na hrvatskom Jadranu podignuta ekstremno visoko, na razini svetskog rekorda i upisa u Ginisovu knjigu.

Šta još treba staviti u sladoled ili promeniti u načinu proizvodnje za srušiti ovaj rekord, osim svima dobro poznatih regularnih sastojaka, ne računajući one ekscentrične sladoledne kombinacije obogaćene zlatnim listićima i kapljicama superskupih šampanjaca decenijama starih viskija?

Kurir.rs/Slobodna dalmacija

Bonus video:

Kurir televizija ŠOK CENE RIBE UOČI POSTA! Kurir za vas proverava korekcije cena u ribarnici, PRODAVAC: Već sada poručuju za Svetog Nikolu