"KAD TE VIDIM RAZBIĆU TI GLAVU" Nakon što je rešio da raskine sa devojkom, krenule jezive pretnje: "Plašim se za SOPSTVENI ŽIVOT"
Foto: Profimedia

strašno

"KAD TE VIDIM RAZBIĆU TI GLAVU" Nakon što je rešio da raskine sa devojkom, krenule jezive pretnje: "Plašim se za SOPSTVENI ŽIVOT"

Hrvatska -

Rekla mu je da se zove Barbara R., a da se zapravo zove Senka J. i ima 45 godina, a u ljubavnu vezu se uputila sa zagrebačkim konobarom Denisom K. koji je to ljubovanje sa 45-godišnjakinjom odlučio naprasno prekinuti jer ga je postalo strah za vlastiti život

Bilo je to u jesen kada joj je rekao da je njihova veza završena. Međutim, njoj se ova činjenica nikako nije dopala, pa je počela da ga maltretira kad god bi stigla.

Noću je umela da svrati na njegovu adresu stanovanja u Zagrebu da proveri da li je kod kuće, i tako tri nedelje zaredom. Jedne večeri, kada je Denis K. izašao iz kuće, ošamarila ga je i počela da ga vređa: „Šta je, dođavola? Šta možeš da mi uradiš?“

Šokiran njenim poslednjim potezom, zamolio ju je da mu više ne dolazi u kuću i da ga ne zove jer ne želi više da ima kontakt sa njom, i to joj je dodatno pokazao blokiranjem svih njenih brojeva, ali su i dalje znao da prima obaveštenja sa drugih telefona da je tražen.

U potpunom očaju, uznemiren, odlučio je da je pozove i ponovo zamoli da ga ostavi na miru, a ona je, bez imalo razumevanja, otresla lavinu pretnji: „Kad te vidim, razbiću ti glavu. Izbiti ću ti zube i slomiti ti leđa."

Slučaj prijavio policiji

Na kraju ju je prijavio policiji, koja je protiv nje podnela krivičnu prijavu zbog nametljivog ponašanja i pretnji smrću.

Ona negira krivicu, tvrdi da nikada nisu bili u vezi i da ga poznaje iz viđenja iz kafića u kojem je čistila. Ali je policiji priznala da mu se lažno predstavila, rekavši da se zove Barbara jer nije želela da drugi znaju njeno ime zbog dece.

Njegova priča je drugačija od njene i tvrdi da je posle kratkog perioda tokom veze shvatio da je psihički nestabilna jer ga je uhodila i pratila.

- Došla je uveče na moju kućnu adresu da proveri da li sam kod kuće. Poslala je i koleginicu da proveri gde sam. Čak je dolazila u moju kuću i razgovarala sa mojom majkom, a da ja nisam znao. Kada sam odlučio da raskinem sa njom, ona je nenajavljeno i bez razloga došla kod mene, parkirala auto ispred i napravila scenu. Ušla mi je u lice, počela da me šamara i da mi preti. Zatim sam je odveo do njenog auta i seo unutra u nadi da će se smiriti, a nakon što sam joj rekao da ne želim više ništa sa njom, otišla je jer je naišla moja majka. Blokirao sam njene telefone. Mislim da je u stanju da izvrši sve pretnje jer sam video pušku u njenoj spavaćoj sobi. I znala je da mi kaže da ima pištolj, tako da sam se najiskrenije brinuo za svoju bezbednost, kao i za bezbednost svoje porodice – priseća se nastradala.

Da je govorio istinu o oružju, zagrebački policajci su se uverili i da su u pretresu doma 45-godišnje gospođe pronašli pušku, pišu mediji.

(Kurir.rs/ Slobodna Dalmacija/Preneo: T.A.)

Bonus video:

02:36

MESECIMA NISU ŽIVELI ZAJEDNO! Isplivali ŠOK DETALJI braka Jelene i Duška: KARLEUŠA ČAK PRETILA PRIJOVIĆU, OVO MU JE NAPISALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track