OTIŠAO DA BERE PEČURKE, A ONDA MU SE IZGUBIO TRAG! Policija ga jedva pronašla, usledio ŠOK
Foto: Printscreen Youtube

nosili ga dva kilometara

OTIŠAO DA BERE PEČURKE, A ONDA MU SE IZGUBIO TRAG! Policija ga jedva pronašla, usledio ŠOK

Hrvatska -

Juče u 9.43 časova policijski službenici Policijske stanice Krapina sa ispostavom Pregrad primili su dojavu 60-godišnje hrvatske državljanke da je njen brat, 58-godišnji hrvatski državljanin, otišao u šumu da bere pečurke u utorak 25. juna oko 15.30 i od tada se nije vratio kući.

Na postupanje po dojavi upućena su dva policijska službenika Policijske stanice Krapina sa ispostavom Pregrad, koji su pretražili šumu u selu Gorjakovo, gde su oko 10.30 sati zatekli 58-godišnjeg muškarca kako leži u šumi.

Bio je lošeg opšteg zdravstvenog stanja, ali pri svesti, dezorijentisan i nesposoban za komunikaciju, saopšteno je iz PU Krapinsko-zagorske.

Policajci su ga nosili dva kilometra

Policajci su 58-godišnjeg muškarca nosili oko dva kilometra po teškom terenu. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je utvrdila da je muškarac povređen zbog čega je prevezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Svojim predanim radom i upornošću, policijski službenici su pronašli izgubljenog muškarca, a zatim ga preko teškog terena prevezli do mesta gde mu je mogla biti ukazana lekarska pomoć, čime su izbegli ozbiljne posledice po život i zdravlje 58-godišnjeg muškarca, saopšteno je iz krapinsko-zagorske policije.

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:43

Sinđijang: Male pečurke doprinose povećanju prihoda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track