TRAGEDIJA IZBEGNUTA ZA DLAKU: Muškarac se zabio u automobil u kojem je bilo ČETVORO DECE
Foto: Igor Soban / Pixel Media / Profimedia

strašno

TRAGEDIJA IZBEGNUTA ZA DLAKU: Muškarac se zabio u automobil u kojem je bilo ČETVORO DECE

Hrvatska -

Muškarac se u pijanom stanju u Solinskoj ulici u Splitu zabio u automobil u kojem je, uz vozača, bilo i četvoro dece. Policija je objavila detalje.

„Sinoć, 1. jula 2024. godine, oko 21.15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda na kolovozu Solinske ulice, sudara dva putnička vozila.

Na licu mesta izvršen je uviđaj. Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je 47-godišnji vozač u alkoholisanom stanju (utvrđena koncentracija alkohola 1,85 g/kg) izazvao saobraćajnu nezgodu tako što je vozilom prešao u suprotnu traku i udario u prednju levu stranu drugog putničkog vozila u kojem su bili vozač i četvoro dece.

Vozač i jedno dete zadobili teške povrede

Vozač i jedno dete zadobili su teške povrede i zadržani su u bolnici. Vozač je takođe zadobio teške telesne povrede, ali je pušten nakon pružanja pomoći, dok su ostali učesnici zadobili lakše telesne povrede“, pišu u policiji.

„Vozač privatnog vozila je uhapšen i određen mu je policijsko zadržavanje do otrežnjenja, nakon čega će nad njim biti sprovedena krivična istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo.

Utvrđeno je da se radi o povratniku u činjenju saobraćajnih prekršaja, a do sada je prekršajno prijavljen zbog vožnje u alkoholisanom stanju, trčanja na crveno i prekoračenja brzine“, dodaje se.

(Kurir.rs/ Index.hr/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:15

Saobraćajna nesreća jutros na autoputu kod Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track