TRAŽE SE NAGI MUŠKARCI I ŽENE ZA SNIMANJE EKSPLICITNIH SCENA! Hit oglas ZAPALIO MREŽE u Hrvatskoj, pljušte URNEBESNI komentari
Foto: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

razuzdano

TRAŽE SE NAGI MUŠKARCI I ŽENE ZA SNIMANJE EKSPLICITNIH SCENA! Hit oglas ZAPALIO MREŽE u Hrvatskoj, pljušte URNEBESNI komentari

Hrvatska -

Na Fejsbuk stranici jedne agencije, koja se inače bavi pronalaskom statista za serije i filmove, pojavila se neobična ponuda koja je u kratkom roku izazvala lavinu komentara.

U oglasu traže samo ozbiljne ponude za scenu ‘Or*ija‘, koja će se snimati 7. i 8. avgusta u jednom zagrebačkom studiju, uz objašnjenje da se radi o igrano dokumentarnom serijalu i filmu o caru Dioklecijanu.

"Kako se u rimsko doba živelo razuzdano, tako to želimo i prikazati. Tražimo veći broj žena i muškaraca koji su spremni da budu goli i da simuliraju se*sualni odnos s jednim ili više partnera (obučeni jedino u ten tange ili slip gaćice)" stoji u oglasu agencije.

Napisali su kako će učestvovanje u tako nepristojnoj sceni biti pristojno plaćeno, ali svi zainteresovani detalje mogu da saznaju tek nakon što se prijave. Oglas je zaintrigirao korisnike, od kojih su se neki žalili što su sramežljivi, dok su se drugi hvalili svojom figurom.

"Ja koje sam sreće, da se prijavim glumio bi muža koji ide na posao" našalio se jedan od korisnika u komentarima.

(Kurir.rs/Jutarnji/Foto: Ilustracija/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:05

MAJA I ALEN PODELILI SNIMAK IZ KREVETA: Markovićeva je ranije pravila EKSPLICITNE klipove, a sad uživa sa RIJALITI DEČKOM (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track