SUTRA DAN ŽALOSTI U DARUVARU! Posle tragedije u kojoj je nastradalo 6 osoba, na zgradama institucija zastave na pola koplja
Foto: Printscreen/Instagram/nsuzivo.rs

detalji

SUTRA DAN ŽALOSTI U DARUVARU! Posle tragedije u kojoj je nastradalo 6 osoba, na zgradama institucija zastave na pola koplja

Hrvatska -

Nakon tragedije u kojoj je u ponedeljak u privatnom domu za starije i nemoćne osobe smrtno stradalo šest osoba, Grad Daruvar odlučio je da proglasi sredu, 24. jula 2024. godine, Danom žalosti.

Dan žalosti obeležiće se spuštanjem zastave Republike Hrvatske i Grada Daruvara na pola koplja na zgradi Uprave Grada Daruvara, na zgradama na području grada Daruvara i na zgradama ostalih institucija, udruženja i klubova na područjima grada Daruvara koje imaju istaknute zastave.

"Tokom Dana žalosti na javnim mestima na području grada Daruvara neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku delatnost da svoje poslove obavljaju primereno Danu žalosti.

Saosećamo se sa porodicama tragično poginulih osoba i ovim putem izražavamo iskreno saučešće" poručili su iz Grada Daruvara.

Kako su hrvatskim medijima potvrdili iz policije, Krešimir Pahoki, masovni ubica iz Daruvara, ispitan je jutros i predan pritvorskom nadzorniku.

Zasad se ne zna na koju je lokaciju prevezen.

(Kurir.rs/Jutarnji/Foto: Ilustracija/Preneo: A.N.)

Bonus video:

02:18

TERORISTI KOJI SU IZVRŠILI MASAKR U MOSKVI BILI POD DEJSTVOM NARKOTIKA?! Petričković: Postojala je jaka logistika iza napada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track