SAMOZADOVOLJAVAO SE NA POZNATOJ DUBROVAČKOJ PLAŽI: Građani fotografisali pa prijavili policiji, uhapšen manijak sa Babinog Kuka
Foto: Shutterstock

SAMOZADOVOLJAVAO SE NA POZNATOJ DUBROVAČKOJ PLAŽI: Građani fotografisali pa prijavili policiji, uhapšen manijak sa Babinog Kuka

Hrvatska -

Dubrovačka policija zahvalila je građaninu koji je putem sistema "e-opažaji" policiji dojavio informaciju o muškarcu koji je masturbirao iznad jedne plaže i uz nju dostavio fotografiju muškarca.

"Nakon što je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska juče, 22. jula, tokom poslepodnevnih sati, primila dojavu građanina kako muška osoba iznad jedne od plaža na Babinom kuku u Dubrovniku masturbira, i takvim ponašanjem vređa moralne osećaje građana, policija je odmah intervenisala, ali pomenuti muškarac na mestu događaja nije zatečen.

Zahvaljujući kvalitetnoj dojavi spomenutog građanina u sklopu koje se nalazila i fotografija muškarca, policija je identifikovala osobu i utvrđeno je da se radi o 67-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je jutros uhapšen te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz optužni predlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odveden na Opštinski sud u Dubrovniku", objavila je policija.

Kurir.rs/Index.hr/Preneo: D. P.

Bonus video:

05:15

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track