USTAŠKO DIVLJANJE NA HRVATSKOM PRIMORJU! Jeziv snimak - Polugoli URLAJU u čast CRNE LEGIJE I PAVELIĆA! Slave zločince SVAKODNEVNO
Foto: Društvene mreže

Jeziv snimak

USTAŠKO DIVLJANJE NA HRVATSKOM PRIMORJU! Jeziv snimak - Polugoli URLAJU u čast CRNE LEGIJE I PAVELIĆA! Slave zločince SVAKODNEVNO

Hrvatska -

Novi snimak ustaškog divljanja isplivao je u javnost, samo nekoliko dana nakon godišnjice etničkog čišćenja Srba u "Oluji" i slavlja u Imotskom, gde su javno slavljeni ustaški zločinci Jure i Boban.

Na snimku koji je nastao na primorju, vidi se velika grupa ljudi koja u baru na plaži iz sveg glasa peva ustašku pesmu "Jasenovac i Gradiška stara":

- Ko je reka', j*ba li ga ćaća, da se crna legija ne vraća, sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića.

00:36

Ustaško divljanje na primorju, Hrvati pevaju u čast Ante Pavelića

Podsećamo, pre nekoliko dana u Hrvatskoj je, u tradicionalnom maniru negiranja ratnih zločina, slavljena godišnjica "Oluje", vojne akcije u kojoj je više stotina hiljada Srba proterano sa svojih ognjišta.

Pre tri dana su u Imotskom, na koncertima, slavljeni ustaški zločinci i zapovednici ozloglašene ustaške Crne Legije, Jure Francetić i Rafael Boban.

Baš tu je zabeležena i bizarna scena gde je grupa mladih spomenik pesniku Tinu Ujeviću "okitila" ustaškim zastavama.

Isti Tin Ujević je 1918. godine Srbiju nazvao "svetom pravoslavnom zemljom", dok je Srbe video kao heroje koji "iza hrabrih veđa gledaju u ponor" i izlaze kao pobednici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track