Zagrebačkapolicija dovršila je kriminalističko istraživanje vezano za pokušaj ubistva na Medveščaku25. maja oko 9 sati, kada je žena (42) u stanu oštrim predmetom pokušala da ubije muškarca (53).

Naime, sumnja se da je osumnjičena 25. maja 2024. nešto pre 9 sati, nakon verbalne svađe s 53-godišnjakom, uzela nož i u nameri da ga usmrti, ubola nožem u grudi, nakon čega je oštećeni uspeo da joj oduzme nož i pobegne.

Policija je krim-istraživanjem došla do zaključka da je ista žena nožem unazad četiri meseca izbola još dva muškarca.

Nadalje, sumnja se da je takođe 13. maja 2024. nešto pre ponoći, u stanu, nakon verbalne svađe s 44-godišnjakom, kada je hteo da izađe iz stana, krenula za njim, uzela nož i u nameri da ga usmrti ubola u stomak.

I ovoga puta povređeni je uspeo da pobegne i lakše je povređen.

Takođe, daljim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičena i 6. februara 2024. godine, u stanu, tokom noći, takođe nakon verbalne svađe s 39-godišnjakom, otišla u kuhinju po nož i u nameri da ga usmrti dva puta ubola u grudi, a zatim i u ruku.

S lakšim povredana muškarac je uspeo da pobegne.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava podnesena je nadležnom Opštinskom državnom tužilaštvu u Zagrebu.

Kurir.rs/Index/Preneo:D. P.

Bonus video:

Kurir TV MAJKA POKUŠALA DA UNAJMI UBICU DA JOJ LIKVIDIRA SINA (3): Dala mu adresu i sliku dečaka, imala i JEDAN JEZIV USLOV