DETALJI TUČE HRVATSKIH NAVIJAČA Probili naplatne rampe, bilo ih 40 pa došlo još 300, UPADALI LJIDIMA U KUĆE, SVE LOMILI (VIDEO)
Foto: Instagram/hooligans_cz

DETALJI TUČE HRVATSKIH NAVIJAČA Probili naplatne rampe, bilo ih 40 pa došlo još 300, UPADALI LJIDIMA U KUĆE, SVE LOMILI (VIDEO)

Hrvatska -

Navijači hrvatskih klubova Hajduk i Rijeka, juče su se potukli na autoputu A6, u Gorskom kotaru. Njihovi klubovi nisu igrali međusobanu utakmicu, ali su se Torcida i Armada našli na istom mestu u isto vreme i nastao je haos.

Prema informacijama koje su se pojavile, grupa od 40-ak pripadnika Armade prvo se sukobila s nekoliko desetina Torcidaša. Ubrzo je, međutim, kombijima i automobilima došla puno veća grupa Torcide. Navijača Hajduka na kraju je bilo oko 300.

Huligani, Hrvatska, Tuča navijača, Navijači
foto: Printscreen Instagram

Na snimcima se može videti kako desetine maskiranih huligana prolaze kroz naplatne kućice.

Hrvatski navijači probijaju naplatnu rampu
Hrvatski navijači probijaju naplatnu rampu foto: Printscreen X

Torcida je putovala na gostovanje u Pulu, gdje je Hajduk igrao s Istrom, a Armada je išla za Osijek, gdje je Rijeka igrala s tamošnjim domaćinom. Armada na kraju do Osijeka nije došla jer je svih 40-ak pripadnika koji su sudelovali u sukobu navodno privela policija, dok su se torcidaši sa zakašnjenjem pojavili na utakmici u Puli.

Navijači, A 6
foto: Printscreen HAK, Printscreen X

"Došli su u selo, pokušali su ući u naša dvorišta i objekte, ali to smo nekako uspeli da spriječimo. Bacali su sve što su našli, tukli se na sve strane...", rekao je meštanin za hrvatsku televiziju.

"Ni mi ne znamo tačno što se sve dogodilo, ali ono što svakako znamo je da su se oko tri poslepodne navijačke grupe, navodno Armada i Torcida, zaustavile na čvoru Vrata i - tuča, krš i lom", rekla je meštanka.

Kurir.rs/Index.hr/Milica CG

Bonus video:

00:32

Tuča u Novom Pazaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja