OSVOJIO 1,4 MILIONA EVRA NA EURO DŽEKPOTU: Dobitnik iz Hrvatske odigrao tiket onlajn, otkrio cake i način igranja
Foto: Shutterstock

OSVOJIO 1,4 MILIONA EVRA NA EURO DŽEKPOTU: Dobitnik iz Hrvatske odigrao tiket onlajn, otkrio cake i način igranja

Hrvatska -

Neko u Hrvatskoj bogatiji je za više od milon evra! Hrvatska lutrija javlja kako je na Euro džekpotu (Eurojackpotu) jedan Hrvat osvojio veliki dobitak, a on je podelio i svoju "taktiku" kod izbora brojeva.

"Veliki dobitak od čak 1.385.868,00 evra u 65. kolu Euro džekpota, ostvario je igrač s interneta", stoji u saopšenju Hrvatske Lutrije.

Igrač je za njih otkrio i svoje navike i način igranja.

Euro Džekpot
foto: Kamaryt Michal / ČTK / Profimedia

"Igram samo Euro džekpot, i to sistem 12+2. Imam svoju strategiju biranja brojeva koja se sastoji od mojih brojeva koje kombinujem sa neizvučenim brojevima u poslednjih nekoliko kola", objasnio je srećni dobitnik.

Takva strategija pokazala se uspešnom za njega koji je na taj način osvojio dobitak 5+1, ali i 35 dobitaka 4+1, 210 dobitaka 3+1 te 350 dobitaka 2+1.

Kada je proverio rezultate izvlačenja u početku je bio u šoku.

"Stvarno nisam mogao verovati. Proveravao sam više puta vidim li dobro, da su ipak moji brojevi izvučeni. Kad sam se uverio da je moj listić dobitan ipak sam brzo postao opušten. Seo sam, napravio kafu i jednostavno uživao u tom trenutku razmišljajući o milion stvari koje bih mogao napraviti s dobitkom", ispričao je dobro raspoloženi dobitnik.

Kurir.rs/24.sata/Milica CG

Bonus video:

01:35

SUZANA MANČIĆ UŽIVO U EMISIJI IZDIKTIRALA SVOJE SREĆNE LOTO BROJEVE! Loto devojka NIKADA ne izostavlja OVAJ broj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja