BEOGRAĐANIN DIGAO 3 PRSTA U HRVATSKOJ PA PROŠAO KAO BOS PO TRNJU! Mreže gore, Dalmatinci besni, osuđuju ga i Srbi "Neće daleko..."
Foto: Printscreen YouTube

BEOGRAĐANIN DIGAO 3 PRSTA U HRVATSKOJ PA PROŠAO KAO BOS PO TRNJU! Mreže gore, Dalmatinci besni, osuđuju ga i Srbi "Neće daleko..."

Hrvatska -

Muškarac iz Beograda snimljen je kako u skupocenom džipu na hrvatskoj rivijeri pokazuje tri prsta kroz prozor.

Snimak džipa marke Rendž Rover navodno je nastao nedavno u Kaštelima.

Prema snimku koji je objavio hrvatski portal "Morski.hr", auto beogradskih tablica je išao jednom od centralnih ulica, kada je, kako se sumnja, vozač odjednom izbacio ruku i pokazao tri prsta kroz prozor.

auto, Tri Prsta
foto: Printscreen YouTube

Vozio levo desno, mahao sa tri prsta iz kola

Budući da se na snimku vidi kako se ispred džipa nalazi drugi automobil koji je skretao desno, nije poznato da li su tri prsta bila usmerena vozaču belog Pežoa nakon rasprave u saobraćaju ili ne.

Prilikom vožnje, vozač beogradskih tablica u jednom trenutku je prešao u suprotnu traku i samo pukom srećom je izbegnut karambol na drumu.

Sudeći prema komentarima na Jutjub kanalu "Morskog.hr", gde je snimak i objavljen, mišljenja kako Hrvata, ali i samih Srba, bila su skoro pa ista - nepotrebno i bahato bez potrebe.

"Izgleda da ovaj ne zna gde se nalazi", "Neće daleko", "Terapija po palcu, on je najbitniji", smenjivali su se komentari korisnika iz Hrvatske.

A onda su se oglasili i naši ljudi koji žive i rade u Hrvatskoj. Tom prilikom imali su samo reči osude.

"Ja sam Srbin i živim I radim u Hrvatskoj 4 godine. Vozim kola Srbija table i nikad me niko nije nijednom provocirao ili ne daj Bože dirao niti mi šta rekao. Osećam se ugodno ovde, živim i radim bez ikakvih problema ali ovo je b****+ nadrogirana", napisao je muškarac po imenu Rajko.

Kurir.rs/Blic/Dalmacija danas/Morski.hr

Bonus video:

08:30

SVE JE ISPLANIRANO, SEVERINU ISKORISTILI KAO ORUŽJE PROTIV SRBIJE! Vuletić: Plašim se sada za položaj našeg naroda u Hrvatskoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track