Takmičarke Miss BumBum optužile su dve finalistkinje Mari Sousa i Elena Amaral da su platile prvo i drugo mesto

Takmičenje za najbolju zadnjicu u Brazilu, popularni Miss BumBum, ove godine potresa "skandal" u čijem su se središtu dve finalistkinje koje su ostale kandidatkinje optužile za podmićivanje sudija.

Naime, Mari Sousa (25) i Elena Amaral (24), dve finalistkinje koje su, navodno, platile kako bi završile na prvom i drugom mestu. Drugo mesto Elenu je koštalo 18.000 funti, a cifra za prvo mesto nije poznata, ali kandidatkinje smatraju da je reč o čak dvostruko većoj sumi.

http://www.youtube.com/watch?v=0cYVzwynMMw

Pobednica ovogodišnjeg takmičenja dobiće nagradu od 1.500 funti i 20.000 funti u ugovoru za modeling, a mnogo više će zaraditi na velikom broju nastupa i snimanja koji će uslediti posle pobede.
Ni drugo mesto nije mala stvar. Naime, drugoplasirane devojke, na poslednjim takmičenjima postale su poznatije od pobednica.

http://www.youtube.com/watch?v=c3mJCZzqgBM

"Dobro je poznato ko je kupio titulu, nema tajni. Njena zadnjica nije najlepša! U svakom normalnom takmičenjima ovakve podvale ne bi prošle", rekla je novinarima 23-godišnja takmičarka Polijana Lopes.

"Izbor već ima pobednicu. Nažalost, ne zbog toga što je to zaslužila već zbog nekih drugih razloga. Hvala svima koji su glasovali za mene, ali u Brazilu sve ima cenu. Ljuta sam jer radile smo na sebi i na kraju saznale da je ime pobednice već poznato", piše u objavi Šeli Mel koja je na Tviteru na bojkot izbora, koji će se u Sao Paulu održati 15. novembra pozvala ostale takmičarke.

http://www.youtube.com/watch?v=JnfaEpNeazs