Neophodan mi je novac, hitno, zato prodajem najdragoceniju stvar koju imam, kupac može da proveri nevinost . Spremna sam da se upoznam uskoro sa svima koji su zainteresovani

Devojka koja se predstavila kao Shatuniha (18) iz Sibira, a čije pravo ime nije poznato, prodala je svoju nevinost za 27.950 dolara.
Naime, ona je ostavila onlajn oglas u kome piše da joj je novac neophodan i da prodaje najdragocenije što ima - nevinost.

"Neophodan mi je novac, hitno, zato prodajem najdragoceniju stvar koju imam. Spremna sam da se upoznam uskoro sa svima koji su zainteresovani. Čak i sutra i svakako se podrazumeva da kupac ima pravo da proveri moju nevinost. Mogu da dođem u hotel na adresi Predmostnaj Skver sa zdravrstvenim papirima. Došla bih u pratnji još jedne osobe koja bi uzela novac. Za ovu kupovinu primam samo keš", piše u oglasu.

Aukcija je objavljena pre dva dana na sajtu 24au.ru - i to u kategoriji u kojoj piše opis "odrasla deca". Početna cena je bila oko 3.000 dolara, a "roba" je prodata za 900.000 rubalja - što je oko 28.000 dolara. Kupac je označen po dimenom Evgeniy Volnov, ali ostali detalji nisu saopšteni.

Policija u Krasnojasku kaže da nijedan zakon nije prekršen i da nemaju pravo da reaguju. Kako pišu ruski mediji, ova devojka je i u aprilu 2013. nudila nevinost jednom sajtu. Pisala je koliko je uzbuđenan što će napuniti 18 godina, kao i da nema loše navike i da je prijatnog izgleda. Policija, za sada, odbija da sporvede istragu povodom oglasa.