U jednom trenutku Bingam je tražio da seksualnom činu prisustvuje čak i 15-godišnja sestra mlade Engleskinje

LONDON - Pravi psihopata.
Britanac Darel Bingam (51) iz grada Sauerbi Bridž šest meseci je svoju devojku primoravao na izopačene seksualne radnje. Bivši vojnik je svoju partnerku prisiljavao na seksualne radnje poput onih iz romana „Pedeset nijansi - siva“ tako što joj je pretio objavljivanjem njenih pornografskih snimaka, koje je prevarom nabavio.

Maltretiranje

- Igrao se s njom kao mačka s mišem. Motivisalo ga je da se toliko čvrsto usadi u njen život da ona nikad ne bude u stanju da ga ostavi - rekla je tužilac Džoana Kid.

Bingam se pred jorkširskim sudom izjasnio kao nevin pod izgovorom da je sadistička seksualna igra bila ideja njegove devojke, koja je sebe videla kao naivnu Anastasiju Stil, koju nasilno kontroliše stariji dečko Kristijan Grej u romanu koji je nedavno doživeo svetsku slavu.

On je šest meseci putem dva lažna Fejsbuk profila, predstavljajući se drugim imenom, ucenjivao svoju devojku da masturbira pred kamerom. Čitava situacija dostigla je vrhunac kad je zahtevao da seksualnom činu prisustvuje i njena 15-godišnja sestra.

Kad je neimenovana Engleskinja objasnila svom dečku da je seksualno zlostavljana, ne uviđajući da on stoji iza svega, Bingam joj je rekao da će sve da sredi, a zatim je poslao fotografije mučenog muškarca s Fejsbuka kog je „ubio“.

Psihopata

Psihopata je tako samo još više uplašio mladu Britanku, koja je doživela nervni slom nakon saznanja da su manijaci koji su je zlostavljali putem interneta sve vreme zapravo bili njen dečko. Inače, Darel Bingam osuđen je za učestvovanje u seksualnim aktivnostima bez pristanka žrtve, zbog kojih izdržava zatvorsku kaznu od sedam godina.