Svi parovi kojima je seksualni život postao jednoličan trebalo bi da se opuste uz različite igrarije

Važno je opustiti se.
Svi parovi kojima je seksualni život postao pomalo dosadan trebalo bi da daju sve od sebe da to promene. Najbolji način za to je igranje seksi igrica, ples u krilu, oblačenje izazovne odeće...

Vezivanje očiju

Partneru zavežite oči, a zatim ga odvedite do mesta u stanu na kojem još nije bilo akcije. Činjenica da su svi konci u vašim rukama, budući da ništa ne vidi, kao i da ne zna gde se tačno nalazite, dodatno će podgrejati atmosferu.

Ples u krilu

Naredite muškarcu da sedi mirno u stolici. Lagano skinite tange i njima mu vežite ruke iza leđa. Zatim mu zaigrajte u krilu, zadirkujući ga tako što ga nećete dodirivati.

Maskarada

Igranje uloga s bezobraznim scenariom, po kojem ga vi zovete gospodin/profesor/šef, a on vas zavodi svojim autoritetom, može učiniti čuda za vaš seksualni život.

seks-seksi-igre-cipka-maskarada-think.jpg
Thinkstock 



Crne čizme

Nosite crne čizme iznad kolena, i ništa drugo. Gurnite ga uza zid, nežno mu povucite kosu, a zatim šapnite: „Radićeš večeras sve što ja kažem.“

Rupica na pantalonama

Izaberite neke seksi pantalone i isecite rupu između nogu. Kako igra bude odmicala, njegova ruka će prirodno skliznuti dole i sačekaće ga iznenađenje. Zatim mu naredite da vam pokida donji veš i jako uđe u vas.

Oralne igre

Bacite se na oralno zadovoljavanje, ali naredite mu da ne ejakulira dok mu vi to ne dozvolite! Kada bude blizu vrhunca, stanite, pa opet počnite.

seks-seksi-igre-cipka-maskarada-think.jpg
Thinkstock 

seks-seksi-igre-cipka-maskarada-think.jpg
Thinkstock