Vodite mu ruku po svojim erogenim zonama i ne dozvolite da je pomera kako on želi, uz pokoji uzdah i lagano skidanje odeće
IZLUDITE GA: Budite bomba u krevetu Autor: Shutterstock

Upotrebite sav svoj seksepil i šarm i navedite ga da vas ne ispusti iz ruku cele noći!
Seks je aktivnost u kojoj oba partnera treba da uživaju, ali koja ponekad zahteva i malo dodatnog truda. Zato ovaj put donosimo nekoliko malih trikova za dame, koji će im pomoći da još brže izlude svog muškarca...

Ponudite mu se na kuhinjskom stolu

S vremena na vreme promenite prostor za vruću akciju. Radite to u dnevnoj sobi, na podu, u kuhinji, na trpezarijskom stolu, u kupatilu... Krevet možda jeste najudobnije mesto za seks, ali ne mora da znači da je i najuzbudljivije.

Napalite ga vrućim SMS porukama

Dok ste na poslu, napišite mu vruć SMS. U njemu napišite sve svoje želje za veče, a budite što uzbudljiviji i maštovitiji. Slobodno koristite sočne (ali ne i vulgarne) izraze i opisujte ono za šta znate da će ga izludeti.

Vodite njegovu ruku

Uhvatite njegovu ruku i stavite je na stomak, grudi i zadnjicu. Neka oseti vaše vrelo telo. Klizite njegovom rukom po svojim erogenim zonama i ne dozvolite da je pomera kako on želi. Vi ovaj put vodite igru. Svemu tome dodajte i sisanje njegovog prsta kako bi učinak bio potpun.

Pohotno uzdišite

Glasom mu pokažite koliko uživate. Muškarci obožavaju ženske uzdahe jer ih dodatno uzbuđuju, ali nemojte da glumite i folirate uživanje jer biste mogli napraviti kontraefekat.

Tokom seksa ne skidajte štikle

Pre nego što se bacite na krevet, sa sebe skinite sve osim svojih sandala s visokom potpeticom. To će vašem partneru doneti novu dozu uzbuđenja.

Potpuno mokre privijajte se uz njega

Kad se istuširate, nemojte se brisati, već se privijajte uz njega. Vaše mokro, mirišljavo i sveže izdepilirano telo veoma će ga uzbuditi. Svemu dodajte i igru s peškirom, koji ćete sasvim slučajno ispustiti na pod.

Priredite mu vruć striptiz

Striptiz je uvek pun pogodak, pogotovo ako je neočekivan i ako ga izvodite kako treba. Dakle, zamračite sobu, pripremite neku seksi pesmu i krenite sa sporim i erotskim pokretima. Zavodnički se skidajte do samog kraja, a svaki deo garderobe bacite mu u naručje.

Pohvalite njegovo telo

Kad se svuče i dođe sveže istuširan, pohvalite njegovo telo, posebno penis. Podižite mu samopouzdanje i dajte mu do znanja da je on za vas najseksepilniji i najprivlačniji muškarac na svetu. Gledajte ga požudno kako bi zaista osetio da ga želite.