Prvu januarsku noć posvetite sebi i partneru i isprobajte nešto drugačije

Vratili ste se sa proslave Nove godine i već ste počeli da razmišljate kuda ćete za reprizu. Pre nego donesete odluku da napustite dom, razmislite zašto ne biste prvojanuarsko veče proveli sa partnerom u toplom ljubavnom gnezdu.

Praznična atmosfera koja vlada pozitivno utiče na raspoloženje, a neodlazak na posao motivisaće vas da višak kalorija sagorite na neki drugi način.

Pogledajte na koje sve načine možete kompletno uživati u praznicima.

Umesto da satima birate odgovarajuću odevnu kombinacuju za izlazak, uskočite u seksi donji veš, stavite kapicu Deda Mraza i krenite na put užitka.

Iskoristite prednosti novogodišnjeg osvetljenje jer šarene lampice koje bacaju prigušeno raznobojno svetlo viđamo samo jednom godišnje.

Šampanjac koji je ostao neiskorišćen protekle noći, nemojte popiti sami, tačnije nemojte ga uopšte piti, poližite ga sa tela svog partnera.

Slobodno pustite glas jer je ovo idealna prilika da se ne ustručavate u verbalnom izražavanju strasti. Neko u stanu pored, iznad ili ispod vašeg sigurno pravi repriznu žurku sa glasnom muzikom, tako da ste na ovaj dan bezbedni.

Prvi dan nove godine je idealan za neka nova seksualna iskustva zato iskoristite trenutak i sa partnerom podelite svoje skrivene fantazije. Možda vam u duhu praznika i ostvari želju.