Nikada ne spominjite reč seks i ne pokušavajte da aludirate na tu večnu tabu temu. Ona to ne želi da zna, jer njen sin to jednostavno ne radi, jedan je od saveta

Kako biste postali omiljena snaha i svoju poziciju zadržale dovoljno dugo da vas svekrva ne smatra prijetnjom donosimo vam tvrdnje koje nikada ne smete izreći pred njom.

1. Zašto ga morate zivkati baš svaki dan?
Ono što će uslediti nakon ovog pitanja ne želite sebi priuštiti ni u najgoroj noćnoj mori, jer kako majka može da dopusti da prođe dan ne znajući što je njen voljeni sin doručkovao, što će ručati i da li je uredan i nahranjen. Zamka se krije u činjenici da ako vi to niste napravile za svog voljenog, mama hoće.

2. Vaš sin je neverovatno dobar u krevetu
Nikada ne spominjite reč seks i ne pokušavajte da aludirate na tu večnu tabu temu. Ona to ne želi da zna, jer njen sin to jednostavno ne radi.

3. Ne želim ostati kod kuće i rađati decu dok vaš sin gradi karijeru
O ne, ne u njeno vreme toga nije bilo, ženi je mesto u kući sa decom, a o karijeri nema govora dok god su deca mala. I naravno, ako se odlučite biti majka s karijerom budite spremne na kritiku.

4. Vaš ručak je toliko masan da su mi krvne sudovi doživeli blago začepljenje
Ni u ludilu da vam nije palo na pamet kuditi njena jela, naprotiv na vama je da pojedete najmanje dvije porcije, tražite jednu za doma i nakon doze hvaljenja diskretno je zamolite za recept.

5. Tražimo kućnu pomoćnicu, peglanje i čišćenje za mene je gubitak vremena
Zar je to moguće da neka nepoznata osoba pegla košulje njenog sina, da posprema vaš krevet i pere vaše rublje? Takve stvari treba da ostanu unutar četiri zida, jer u svoje vreme ona je radila sve to i odgajala vašeg muža, njegovu sestru i njegova dva brata. Stoga ako i imate kućnu pomoćnicu ponudite joj ugovor u kome će se zavetovati da ćuti.