Žene vole seks isto kao i muškarci; Ipak, njihova vizija onoga što treba da se odvija u krevetu malo je drugačija

Nežnost je uvek na ceni.
Ponekad muškarci misle da njihove partnerke vole stvari koje njih pale, a zapravo su u velikoj zabludi. Za to su često krive i žene jer im možda ne govore šta zaista vole. Postoje potezi u seksu koje bi one rado preskočile da mogu jer im nimalo ne prijaju, pa je zato vreme da se jačem polu konačno razjasne neke stvari.

Gruba igra s grudima

Stiskanje grudi i štipanje bradavica veoma je bolno i nepotrebno. Zamislite samo da se partnerka grubo poigra vašim testisima. Otprilike tako se žene osećaju dok im gnječite grudi.

Preterano korišćenje jezika u oralnom seksu

Žene vole oralni seks, ali samo kad muškarac zna da barata jezikom. Klitoris je vrlo osetljivo mesto koje ne podnosi grubost.

Agresivno povlačenje za kosu

Mršenje kose je seksi, a agresivno povlačenje za kosu nimalo, i zbog ove grube radnje, partnerka se može vrlo brzo „ohladiti“.

Superbrzi prst tamo dole

Dragi muškarci, zapamtite ovo jednom i zauvek - prst nije vibrator, i ako ga već koristite, budite nežni. Naša vagina je izuzetno osetljiva i svaki grubi pokret donosi vam ogroman minus.

Previše pljuvačke tamo dole

Oralni seks koji uključuje previše pljuvačke žene čini vlažnima, ali na pogrešan način.

Loša masaža

Da, žene vole masažu, ali samo ako je osoba dobra u tome što radi. Ako ne umete, bolje je da se ne nudite jer ćete dobiti još jedan negativan poen.

Žestoki seks

Muškarčine, zapamtite jednom i zauvek - sumanuto brzo uvlačenje i izvlačenje penisa iz vagine ne znači da će žena doživeti orgazam!

Lupanje po guzi

Osim ako vam žena nije rekla da je ovo pali, ne „šamarajte“ joj zadnjicu kao sumanuti. Bez obzira na to što se većina folira da im to prija, skoro svaka dama bi vam, da može, rekla da ovu bolnu radnju zaobiđete.

Poza 69

Mnogi muškarci su opsednuti pozom 69, ali iskreno, ženama je ona poprilično zbunjujuća. Osim što se u njoj uglavnom „guše“, radije bi se opredelile za posebno međusobno zadovoljavanje. Ukratko, ova poza vam je kao demokratija - odlična je u teoriji, ali ne i u praksi!