Uživajte već danas: Razmazite svog muškarca i povedite ga na nezaboravno erotsko putovanje
DESET TAJNI KOJE PALE: Dovedite ga do ludila Autor: undefined

Napalite ga do besvesti.
Seks je igra u kojoj je sve dozvoljeno, a na vama i vašem partneru je da ga začinite kako god znate i umete. Ako volite igrice koje rasplamsavaju strasti, isprobajte ove izazove, koji će vašu ljubavnu igru dovesti na najviši nivo strasti i požude, a partner će, verujte nam na reč, i te kako biti zahvalan.

1. Prekrijte mu oči maramom ili kravatom i pružite mu nezaboravno iskustvo. Na taj način ćete probuditi sva njegova čula. Ne zaboravite na jezik i dodatna pomagala poput kockice leda ili pera.

2. Ako koristite zaštitu, prezervativ nanesite usnama. Ako vam ne prija njegov miris ili ukus, poigrajte se tehnikom oralnog zadovoljavanja bez ruku. Samo budite nežni.

3. Kad bude najmanje očekivao, zgrabite ga i strastveno poljubite. Neka vaš vlažni poljubac potraje. Nakon toga ga bacite na krevet i poigrajte se s jezikom.

4. Skinite mu svu odeću zubima, a ruke upotrebite za stimulaciju njegove najveće erogene zone. Ne postoji ništa seksepilnije od žene koja preuzima kontrolu.

5. Pripremite mu slasno iznenađenje. Na bikini zonu stavite malo šlaga ili nutele), lezite na krevet i poslužite mu desert koji neće tako lako zaboraviti.

6. Provedite ceo dan potpuno goli. Doručkujte, tuširajte se zajedno i gledajte televiziju tako da su vam tela sve vreme spojena. To će rasplamsati strasti i običan dan pretvoriti u jednu dugu predigru.

7. Tokom predigre, nežnim šapatom i strastvenim dahtanjem opišite mu situaciju koja sledi. Mazno mu recite šta ćete da uradite i šta želite da on uradi vama i bacite se na posao.

8. Tokom seksa nikako ne skidajte štikle. One će dodatno rasplamsati strasti i on neće moći da im odoli. Za seks u štiklama najbolji su misionarski položaj i takozvani dogi stajl.

9. Preuzmite kontrolu i popnite se na njega u sedeći položaj. Upotrebite bokove i zadnjicu za seksi ples u krilu i ne zaustavljajte se dok skroz ne poludi.

10. Iznenadite ga ujutro dok je još sanjiv ili dok je pod tušem, nežno se spustite i zadovoljite ga, ali ne do kraja jer to samo treba da bude početak vatrenog seksa.