Dominacija, voajerizam i grupni seks... Ovo su seksualne fantazije moderne žene

Najčešće ženske seksualne fantazije objavljene su u novoj knjizi poznate spisateljice Emili Daberli, svojevrsnom nastavku hit kolekcije iz 1973. godine "My Secret Garden", spisateljice Nenci Frajdej, koja je našla put do miliona čitateljki širom sveta.

Knjiga "Garden Of Desires: The Evolution Of Women's Sexual Fantasies" ulazi u žensku seksualnost i istražuje šta se, i zbog čega, promenilo u zadnjih 40 godina, sa naglaskom na stvari koje "pale" moderne žene.

Pokorne fantazije
Fantazije ove vrste variraju od jednostavnog vezivanja za krevet, pa sve do formalinih seksualnih ugovora zajedno s pravilima o ženskom izgledu.
Pomagala poput bičeva, lisica i poveza za oči uobičajena su za ovu vrstu fantazije.
Pokoravanja mogu biti emocionalna ili fizička i mogu uključivati igru uloga, a ponekad mogu ići toliko daleko da žene mogu glumiti žrtvu silovanja ili seksualnu robinju.

Dominantne fantazije
Kad su uloge izmenjene i muškarac postaje pokoran ženskoj domini. Igra uloga uključuje varanje partnera i kontrolisanje seksualnog roba.
Istraživanja sugerišu da je ovaj tip fantazije vrlo popularan. Čak ih je trećina ispitanika u jednoj fazi veze koristila.
Fantazija se temelji na ženskoj kontroli u krevetu, a ona partneru uzrokuje i užitak i bol, zavisno od raspoloženja.

Egzibicionizam i voajerizam
Bilo da to činite u vrtu, parku, na aerodromu ili jednostavno u svome domu kraj otvorenog prozora, ideja ove fantazije se temelji na činjenici da vas neko može uhvatiti ili gledati za vreme seksualnog čina, što moderne žene posebno uzbuđuje.

Grupni seks
Za vreme grupnog seksa mnogo toga se događa, pa su žene shvatile i odlučile da iskoriste situaciju gde ih više muškaraca zadovoljava. Takođe, u nekim slučajevima postoji određeni nivo anonimnosti, ili, ako ste par, možete osvežiti vezu nečim novim, drugačijim i uzbudljivim.
Za druge ipak, ideja eksperimentisanja sa seksualnošću ulaskom u odnos sa istim polom je ono u čemu se fantazija krije.

Fantazije s partnerom
Vrlo jednostavno, ideja seksualnog odnosa s voljenim, ekskluzivnim partnerom neke žene posebno uzbuđuje.
Slično, ideja redovnog seksa sa specifičnim partnerom koji nije vaš, takođe je deo ove fantazije. Na primer, odnos sa slavnom osobom, prijateljem ili kolegom s posla.