Najbolji način da oraspoložite partnerku ako je umorna i pod stresom je da joj pomognete u kućnim poslovima

Najnoviji rezultati istraživanja pokazali su da je gotovo 50 odsto muškaraca nezadovoljno veličinom svog penisa. S druge strane, isto istraživanje pokazalo je da je 84 odsto žena zadovoljno veličinom penisa svog partnera.

Dalje, čak dva odsto žena koje su učestvovale u istraživanju volelo bi da njihov partner ima manji penis. Istraživanje je pokazalo i do čega je ženama više stalo od veličine penisa.

Igračke za seks
Nedavno istraživanje u Americi pokazalo je da su žene koje su koristile vibrator ili neku drugu igračku za seks poslednjih 30 dana izjavile da su u seksu zadovoljnije, a ono što im je najvažnije je uzbuđenje, lubrikant, orgazam i seksualno zadovoljstvo. Veličinu penisa ne spominju. Osim toga, žene koje koriste igračke za seks imaju više samopouzdanja, a ako ih koriste sa partnerom, sledeći put kad će se "igrati" same misliće na vas.

Trajanje seksa
Preuranjena ejakulacija mnogim muškarcima predstavlja problem, a i ženama. Želele bi da seks traje duže od nekoliko sekundi. To im je važnije od veličine penisa.

Oralni seks
Osim što ženama pruža užitak, jedno istraživanje je pokazalo da oralni seks može da spreči prevaru. Tek 25 odsto žena redovno doživljava orgazam tokom seksa, što opet pokazuje da nije sve u veličini penisa. A čak 90 odsto redovno doživljava orgazam kad ih partner oralno stimuliše.

Čistoća
Verovali ili ne, čista posteljina je ženama vrlo važna. To će valjda uzeti u obzir svi oni koji u proseku posteljinu menjaju samo četiri puta godišnje ili još i ređe, kako je istraživanje pokazalo. StasVeličina je nekima važna, ali ne kao i to da li ste visoki i vitki ili niski i debeli. Za atraktivan stas odlučilo se njih 80 odsto, dok je veličina penisa važna za samo šest odsto žena. Na veličinu penisa ne možete uticati, ali na stas možete i zato - pravac teretana.

Pomoć
Najbolji način da oraspoložite partnerku ako je umorna i pod stresom je da joj pomognete u kućnim poslovima. Tako je pokazala anketa u kojoj je učestvovalo 700 žena. Sedam od 10 žena izjavilo je da ih to pali, a najviše pranje posuđa i kuvanje.

Predanost
Nedavno istraživanje je pokazalo da je veća verovatnoća da žena doživi orgazam tokom seksa ako je u stalnoj vezi nego ako ima kratkotrajne avanture.

Strast
Anketa je pokazala da samo sedam odsto žena veličinu penisa smatra presudnom za postizanje orgazma. Ostale su rekle da mogu biti zadovoljene i na "druge načine". Većina ispred veličine penisa stavlja strast i velikodušnost.

Komunikacija
Za kvalitetan seks najvažnija je komunikacija. Možda partnerka voli neke bezobrazne stvari, a vi to možda nikada nećete saznati jer ne razgovarate otvoreno o seksu i onome što vas pali. A u istraživanju u kojem je žene trebalo da navedu najvažnije faktore za uspešnu vezu i seksualno zadovoljstvo, na prvom mestu je komunikacija.