Ne postoji definicija koja definiše normalnog muškarca. Ali to nije sprečilo jedan magazin da ispita 1.032 muškaraca o njihovim uverenjima, ponašanjima u društvu i njihove stavove o raznim stvarima

Novo istraživanje otkriva ono što muškarci misle o striptiz klubovima, o izgovorenim rečima “Volim te”, o manikuri, i još o mnogo toga.

Naravno, ne postoji definicija koja definiše normalnog muškarca. Ali to nije sprečilo jedan magazin da ispita 1.032 muškaraca o njihovim uverenjima, ponašanjima u društvu i njihove stavove o raznim stvarima.

Pogledajte rezultate:

44 odsto muškaraca kaže da imaju samo par prijatelja koje su ženske osobe (Oko 38 odsto muškaraca kaže da su ženske osobe čak polovina svih njihovih prijatelja, a samo 13 odsto muškaraca kaže da imaju skoro sve prijateljice tj. da su od svih prijatelja koje imaju, skore sve ženske osobe)

66 odsto muškaraca barem jednom na dan nekome kaže "Volim te“

37 odsto muškaraca kaže da ne bi uživali kada bi išli u striptiz klub – čak ni malo. ( To je isti procenat muškaraca koji su rekli da ne bi uživali igrajući golf. Zamislite to.)

24 odsto muškaraca kaže da je mastrubiralo na poslu, ali je zato 9 odsto muškaraca reklo da nikad nisu mastrubirali kod kuće.

25 odsto muškaraca je bilo na manikuri.

38 odsto muškaraca kaže, da ako bi popularna web stranica postavila fotografiju golog muškaraca, bio on neka poznata ličnost, atletičar ili glumac oni bi sigurno pogledali tu fotografiju.