Kada postanu svesni da im to ne polazi za rukom, jako pate i ne treba ih na to još dodatno podsećati

Muškarci vole kada žene imaju svoje ja. I vole kada žene imaju smisao za humor. Međutim, kat kad bi se moglo dogoditi da one preteraju ili pronađu baš onu bolnu tačku. Ovo su neke stvari koje ne biste trebalo da spominjete svom muškarcu ako želite da vaša veza uspe na duge staze.

Dragi, mislim da si počeo da ćelaviš
Bez obzira na to što iz modnih časopisa vrišti kako su seksi muškarci bez dlake na glavi, oni u to baš ne veruju. Ćelavost i gubitak kose teme su koje će ih često uznemiriti. Spominjanje ćelavosti može biti za muškarce vrlo neugodno, baš kao što će i ženama biti neugodno ako im kažete da imaju male grudi, tvrdi psihijatar Kersi Čavda.
Muškarci su i sami svesni da gube kosu, pa nema potrebe da ih i vi podsećate

Plata ti je mala
Ovakve izave mogu da dovedu do većih problema u vezi. Oni se osećaju kao osobe koje su "dužne" da brinu o porodici. Kada postanu svesni da im to ne polazi za rukom, jako pate i ne treba ih na to još dodatno podsećati, tvrdi čavda. Uvrediće se čak i ako to spomenete u šali. Ako planirali da se šalite na ovaj račun, budite sigurne da je vaš muškarac vrlo jaka i samopouzdana osoba. U suprotnom, to može da uništi vašu vezu.
Zvuči staromodno, ali je istina. Muškarci ne mogu da prihvate činjenicu da imaju manju platu od njihovih izabranica.