Prema nedavnom istraživanju, levoruki su u čak 71 posto slučajeva zadovoljniji seksom nego desnoruki

Novo istraživanje donosi sasvim zanimljive rezultate koji će razveseliti sve levoruke. Naime, brojke su jasne i pokazuju da levoruki, u poređenju s desnorukim ljudima, uživaju u boljem seksu.

Život levorukima ponekad može biti prilično komplikovan, a svakodnevno snalaženje u svetu prvenstveno podređeno desnorukima nije uvek jednostavno. Međutim, levoruki u jednom segmentu pobeđuju, a to je seks.

Prema nedavnom istraživanju, levoruki su u čak 71 posto slučajeva zadovoljniji seksom nego desnoruki. Studija je obuhvatila deset hiljada ispitanika od kojih je čak 86 posto levorukih izjavilo kako su izuzetno zadovoljni svojim seksualnim životom u poređenju sa svega 15 posto desnorukih.

Naučnici još nemaju odgovor na pitanje zašto su levoruki zadovoljniji seksom, no kao odgovor se pretpostavlja činjenica da su levoruki jednostavno, u nuždi, znatno maštovitiji. I dok je svet podređen onima drugima, poput igranja videoigara ili pak otvaranja konzervi, levoruki su prisiljeni da usavršavaju druge veštine.

(tportal.hr)