Britanka testira seksi igračke za novac, a kod kuće ih ima čak 2.000

Britanka Kara Houlebek (33) iz Linkolna testira seksualne igračke. Ona doživi barem 15 orgazama za otprilike sedam sati posla, a godišnje zaradi oko 19.000 evra, a u kući ima najmanje 2.000 igračaka.

Pre nego što je pokrenula ovaj posao, radila je na veb stranici koja ocenjuje seksi igračke. Tamo je i upoznala svog dečka Derana (37), koji je radio u njihovoj IT službi.

Majka dvoje dece postala je erotska blogerka pre pet godina. "Igračke su uvek bile deo mog privatnog života. Došla sam na ideju da počnem da pišem o svom seksualnom životu i da testiram seksi igračke", ispričala je Kara.

Bar četiri-pet puta nedeljno dostavljaju joj novotarije. "Ovo je super posao, nije dosadno. Pre sam radila u banci i nikada se ne bih vratila. Ovo nije dosadno", otkrila je.

Otkad se osamostalila pre dve godine dobila je nagradu za najboljeg erotskog novinara godine.
"Prijatelji me traže savet jer ja znam koje su igračke najbolje i gde se mogu najjeftinije kupiti", ponosna je na svoj posao blogerka.

Njena deca, stara 19 meseci i devet godina, ne znaju čime se mama bavi, a ona pazi da deca ne vide igračke. Živi s dugogodišnjim partnerom Deranom i njegovom majkom, koji kaže da se ne oseća nimalo ugrožen, a čak joj pomaže u testiranju nekih pomagala za muškarce.

http://www.youtube.com/watch?v=DRBeGJ1Qm5A
Dejli mejl