Ako želite nežnog partnera, Vaga je idealna za vas. Ako tražite nekog muževnog, potražite Bika, a ako volite strastven seks, Škorpija je najbolji izbor

Ovan
Njegova snažna ličnost ima magnetičnu privlačnost, a zbog njihove konstantne želje za kontrolom, oni se odlično ljube. Nestrpljivi su i često sebični u seksu. Ipak, ako ih „spopadnete“ dok su najstrastveniji - sjajno ćete se provesti. Da biste zaveli Ovna, ne budite stidljivi, već spontani i inteligentni.

Bik
Najmuževniji od svih znakova, Bik ima ogroman seksualni apetit. On je možda i najbolji ljubavnik. Potrebno im je mnogo dodira, ali nemojte žuriti. Za njih je dobar seks kao dobra hrana - potrebno je posvetiti mu mnogo vremena da bi u njemu maksimalno uživali.

Blizanci
Ako volite inteligentne ljude, najbolji ljubavnik za vas mogao bi biti Blizanac. Da biste ga zaveli, morate biti lukavi i domišljati. Oni su majstori flerta i jednim dodirom mogu da vas obore s nogu. Kreativni su ljubavnici, s njima vam nikada neće biti dosadno. Ali pazite da vi njemu ne dosadite.

Rak
Ovo je najemotivniji od svih. Potreban im je nežan dodir, duboka emotivna povezanost i posvećen i nežan partner. Oni su veoma nežni, ali izuzetno strastveni ljubavnici, ali ako izdate njihovo poverenje - sigurno će vam se osvetiti. Obožavaju kad se drugi brinu o njima.

Lav
Po mnogima, Lavovi su najbolji ljubavnici od svih horoskopskih znakova. Konstantno gore plamenom strasti i veoma su samopouzdani i potentni u seksu. Svojim partnerkama rado daju poklone, a da biste ih zaveli, potrebno je da im konstantno poklanjate pažnju.

Devica
Nijedan ljubavnik vas neće toliko voleti kao Devica. Izgledaju staloženo i kul, ali su ispod površine preterano senzualni. Ipak, nisu baš idealni za svakoga, jer često prelaze granicu opsednutosti i perfekcionizma, što zna da bude prilično naporno.

Vaga
Kao osoba koja voli da ugađa ljudima, Vaga je vrlo pažljiv, privržen i vešt ljubavnik. Puni su sentimentalnih težnji, pa budite oprezni i pokušajte da im ispunite fantazije. Prirodno su skloni flertu, a vole i da eksperimentišu u krevetu. Zavedite ih romantičnim gestom.

Škorpija
Škorpija je bez sumnje najseksualniji od svih znakova, pa sasvim opravdano polaže pravo na titulu najboljeg ljubavnika. One veoma često manipulišu drugima kako bi došle do seksa. Njihova neodoljiva ličnost čini ih fascinantnim, ali i veoma opasnim ljubavnicima.

Strelac
Razigrani i detinjasti, Strelčevi su kao ljubavnici veoma kreativni. Ostaju mladi u srcu i prilično su otvorenog uma kad je reč o eksperimentisanju u seksu. Njihova „podeljena“ ličnost znači da mogu biti i krajnje strastveni, ali i veoma hladni.

Jarac
Jarac je uglavnom rezervisan i mora biti duboko zaljubljen kako bi uzeo u obzir seks. Nisu ni otvoreni ni avanturiste, spori su, ali i verni do kraja. Kako biste zaveli Jarca, potrebno je da se dobro pomučite i napredujete korak po korak.

Vodolija
Ovaj znak vas voli zbog vašeg tela i nije ga briga da li ćete nakon seksa ostvariti vezu ili ili ćete se samo povremeno vidjati. Oni imaju divlju seksualnu energiju, a njihova buntovnička priroda čini ih jednim od najboljih ljubavnika.

Ribe
Nude fizičku vezu punu ljubavi i zadovoljstva. Izuzetno su opušteni i samo žele da imaju pouzdanog i srećnog partnera. Kad nađu takvu osobu, rado imaju seks, posebno vole onaj „za pomirenje“. Da biste ih zaveli, morate biti agresivni, jer je to kontrast njihovoj lenjosti.