Ohladite se taman u trenutku kada ste blizu orgazma. Tako će orgazam koji sledi biti još intenzivniji

Čak i najmanje promene napraviće veliku razliku, saveti su koje daje Cosmopolitan.

1. Poslužite se jastukom
Ne mislimo da treba da imate seks sa jastukom, to bi bilo čudno. Ali jastuk će promeniti svaki položaj tako što će promeniti ugao penetracije, a to će napraviti ogromnu razliku!

2. Dajte sebi rok za seks
20 minuta, ili sat vremena kada ne smete da imate seks. Naterajte se da za to vreme imate intenzivnu predigru. Nestrpljivo ćete iščekivati da časovnik oglasi da je vreme isteklo.

3. Ostanite u čarapama
Istraživanja tvrde da ćete na taj način bolje podesiti temperaturu tela, zbog čega će vam biti prijatnije, a kada vam je prijatno lakše ćete dostići orgazam. Tako da, pored kreveta čuvajte par čarapa za seks.

4. Iskoristite kravatu
Promenite položaj tako što ćete vezati ruke iza leđa, iznad glave, ili za krevet. Ili je iskoristite kao povez za oči. Kada ograničite sebi pokrete, ili pokrijete oči, dajete partneru kontrolu a dobro poznata poza postaje potpuno nova.

5. Ubacite vibrator u priču
Ako ga upotrebite za stimulaciju klitorisa dok je partner u vama, čak će i misionarska poza biti odlična. Možete ga koristiti i na partneru. Ako ga prislonite uz njegove testise može da dođe do iznenađujućih rezultata. Mada će to verovatno izazvati prevremenu ejakulaciju.

6. Ljubite se dok svršavate
Ovo dodaje emotivni intenzitet, a bukvalno ćete osetiti kako partnerov orgazam vibrira kroz vaše telo.

7. Suzdržite se od orgazma
Ohladite se taman u trenutku kada ste blizu orgazma. Tako će orgazam koji sledi biti još intenzivniji.

8. Uradite to van spavaće sobe
Ispod tuša, na kauču, trpezarijskom stolu, na podu. Promena lokacije izazvaće posebno uzbuđenje.

9. Analna stimulacija
Što da ne? Svi se ponašaju kao da je ovo zabranjena zona, ali malo stimulacije nije na odmet. Ovo može pojačati intenzitet seksa, i blagi kružni pokreti oko tog područja mogu da vam izuzetno prijaju, Samo se prethodno dogovorite sa partnerom da li to želite. Neki ljudi su pomalo osetljivi po tom pitanju.