Ovo je slavljenje seksa. Vodite ljubav s nevidljivom osobom ili predmetom, rekao je Kris Tru, jedan od voditelja grupe

Šesto po redu takmičenje u "vazdušnom seksu" dostiglo je svoj vrhunac u Njujorku gde se, već poprilično pijana grupa takmičara popela na scenu kako bi simulirali seks sa zamišljenim partnerima.

Oni koji još nisu čuli za vazdušni seks verovatno mogu pretpostaviti da je reč o "sportu" nalik takičenju u sviranju vazdušne gitare, ali mnogo zanimljivije i bizarnije.

"Air Sex Championship nije samo najbolji oblik zabave na svetu već je reč o nečem što poučava i inspiriše. Ovo je slavljenje seksa. Vodite ljubav s nevidljivom osobom ili predmetom", rekao je Kris Tru, jedan od voditelja turneje.

Trebalo bi spomenuti i da postoje samo dva pravila. Naime, svi orgazmi moraju da budu simulirani i na pozornici u svakom trenutku mora biti još jedna zamišljena osoba.

U žiriju se nalaze stručnjaci, npr. porno legenda Lisa En, koji ocenjuju izvođenje, a publika je ta koja bira pobednika.

Što god mislili o vazdušnom seksu, jedno je sigurno, kad jednom vidite snimak ovog bizarnog takmičenja, teško ga je izbaciti iz glave.

http://www.youtube.com/watch?v=X34rrSV41JA

(Index)