Oni koji su oženjeni dođu kod mene i ostave svoje žene. Kažu mi da su ostavili žene i priznaju mi. Diskrecija je zagarantovana što se tiče toga, kaže Nurkić

Bosanska Mimi Oro, Senada Nurkić Maca tvrdi kako se bavi pevanjem i poručuje muškarcima da njen dečko mora da ima puno para. I naravno, kako kaže, da je iskusan.

"Riba jesam i nema potrebe da glumim ribu. Najbitnije mi je da moj dečko ima para, podebeo novčanik i mora da bude iskusan u seksualan smislu, jer šta će mi onaj sa parama ako ne može da me zadovolji u seksualnom smislu, izvinjavam se nevinim, oni ovo nek ne gledaju", objasnila je Maca.

Njene i više nego provokativne fotografije osvanule su na jednom sajtu za odrasle.

maca-bosanska-mimi-oro.jpg
Printskrin Klubzaodrasle.com 

Podsetimo, Maca ima 23 godine, a peva od 12, prijavala se na mnoga muzička takmičenja na kojima nije postigla mnogo uspeha.

maca-bosanska-mimi-oro.jpg
Printskrin Klubzaodrasle.com 

"Pričaju kako sam ja sponzoruša, jer svaki dan vide na meni nove krpice, jer imam lepe grudi, nokte, sva sam sređena, sve markirano i krivo im je jer valjda ne mogu sebi da priušte".

maca-bosanska-mimi-oro.jpg
Printskrin Klubzaodrasle.com 



Otkrila je da voli macane, a na nastupina je okružena obožavaocima, posebno oženjenim muškarcima.

"Oni koji su oženjeni dođu kod mene i ostave svoje žene. Kažu mi da su ostavili žene i priznaju mi ", otkrila je Maca, ali da se nijedan nije razveo zbog nje.

"Nema potrebe za tim. Diskrecija je zagarantovana što se tiče toga", odgovorila je bosanska Mimi Oro.