Momci su se prisetili najvrelijih trenutaka seksa, i podelili sa nama šta ih u sobi najviše pali

Momci su se prisetili najvrelijih trenutaka seksa, i podelili sa nama šta ih u sobi najviše pali, piše Cosmopolitan.rs

- Svi mi želimo žestok seks, ali kada me devojka tokom prodiranja nežno dlanovima uhvati za glavu i kada osećam da je počela da se topi, to mi je orgazam na kvadrat - Marko.

- Imponuju mi znatiželjne devojke koje se ne boje da preuzmu inicijativu. Najvrelije iskustvo bilo mi je s devojkom koju sam poznavao vrlo kratko kad me je pozvala u šetnju. Na sebi je imala samo mantil i štikle, a ubrzo mi je to i pokazala. Dok je stajala preda mnom, skoro sam doživeo infarkt i shvatio da nema tog veša koji bi bio toliko seksi kao njeno telo - Andrija.

- Glasna! Devojka mora da bude tako glasna da i komšije požele da pozvone ili pozovu policiju. Ko zna, možda sam u dubini ipak samo običan voajer i egzibicionista - Vladimir.

- 90-60-90, seksi veš, seksi rečenice? Ma sve je to veliko ništa u poređenju s tim kada je na vama žena koja voli sama sebe i uživa dok se njiše na vama. Dobar ritam, to je sve što tražim - Stanko

- Možda je to zato što imam nemiran duh, ali volim devojke koje se ne plaše eksperimentisanja i koje se spretno kao čigre prebacuju iz poze u pozu - Ivan.

- Seks koji ću pamtiti celog života ukratko je izgledao ovako: malo pre ponoći poslala mi je poruku "Imam kutiju kondoma, ključevi su ispod tepiha." A kad sam ušao u njenu spavaću sobu, čekala me je gola na krevetu u pozi Merilin Monro. Da se razumemo, pre toga se nismo ni poljubili, a ja sam shvatio da nikada u životu nisam bio tako uzbuđen - Boris.

- Nakon jednog koncerta, zastali smo u šumi, imali smo seks kao životinje i zaradili prekršajnu prijavu. Ali znate šta, isplatilo se i vredelo je svakog dinara - Janko.

- Seks za pamćenje mi je bio onaj koji se dogodio u polusnu. Došao sam mrtav umoran, brzo sam svršio i utonuo u san, a moja devojka, kojoj očigledno nije bilo dovoljno, počela je da me mazi, sve dok me nije uzbudila. A onda je sela na mene i potpuno me probudila - Igor.