Pripadnicima jačeg pola je seks na vrhu top liste, a kod dama nije uspeo da uđe ni u deset najvažnijih prioriteta u zajedničkom životu

Muškarci žele da njihove žene bolje kuvaju i češće vode ljubav s njima, dok dame misle da njihovi partneri treba da budu čistiji, romantičniji i spretniji

Iako su se žene ostvarile na mnogim životnim poljima, rezultati najnovijeg američkog istraživanja pokazuju da se u partnerskim odnosima malo toga promenilo nabolje. Čak 68 odsto dama mnogo više prigovara partnerima, dok 41 odsto muškaraca nema primedbe na izabranicu.

Parovi u dugim vezama i dalje imaju iste probleme, kao i pre pet decenija. Na primer, muškarci žele da njihove žene bolje kuvaju i češće vode ljubav s njima, dok dame misle da njihovi partneri treba da budu čistiji, romantičniji i spretniji „majstori“ u popravkama u kući.

Pripadnicima jačeg pola je seks na vrhu top-liste, a kod dama nije uspeo da uđe ni u deset najvažnijih prioriteta u zajedničkom životu.

Žene bi želele da njihovi partneri znaju da kuvaju i to dobro, a ništa manje važna im nije ni njihova želja za druženjem sa zajedničkim prijateljima. Zanimljivo je da se jači pol često žali na urednost žena, ali i na upravljanje kućnim budžetom.

(Novosti)