Naučite da osvajate na pet jednostavnih načina

Ovaj tekst je preuzet sa portala Men’s Health

Naučite da flertujete u 5 jednostavnih koraka.

UČINITE DA SE OSEĆA POSEBNOM
Svi vole da se osećaju unikatnim i posebnim. Ako želite da osigurate šanse kod devojke, koja vam se dopada, morate da učiniti da se oseća kao da je jedina devojka na svetu. Možda vam deluje malo neprirodno i čudno, ali je zapravo sjajan savet za uspešno flertovanje.

MAGIČNI TROUGAO
Pogled trougla je najbolja stvar ukoliko želite da se konektujete sa devojkom i da pređete na viši nivo. Evo kako funkcioniše: kada ste sigurni da se stvari odvijaju super, pogledajte je u jedno oko, pa u drugo, potom spustite pogled na usne i onda ponovo pogledajte njene oči i blago se nasmešite. Ukoliko ste ostvarili posebnu konekciju, ovakav potez će izazvati jezu u njenom kičmenom stubu.

BUDITE DUHOVITI
Smisao za humor je jedan od najvažnijih kvaliteta, koje muškarci moraju da poseduju da bi osvojili lepšu polovinu. To ne znači da treba da budete stand up komičar i neprestano pričate viceve, već da budete prirodno duhoviti i da joj izmamite osmeh.

POKAŽITE JOJ SVOJU DRUGU STRANU
Pokažite joj da ste više od lepog i zgodnog frajera i istaknite svoje različite strane.Devojke privlače različiti kvaliteti kod muškarca. Intelekt, humor, motivacija, pouzdanost su samo neke od vrlina, koje su poželjne.

ORIGINALNI KOMPLIMENTI
Upućivanje originalnih komplimenata je zaista efektan način za flertovanje. Verovatno će devojka, koju ste upoznali , očekivati da joj kažete neke od najučestalijih i klišetiranih izjava. Čak i ako zaista mislite da ima prelepe oči i lep osmeh, suzdržite se od ovakvih komplimenata. Umesto očiglednih i očekivanih izjava, pokušajte sa određenijim i specifičnijim komplimentima. To može da bude npr. način na koji se njen nos blago uvija dok se smeje ili činjenica da, iako to eksplicitno ne pokazuje, da je veoma pametna.

SA SAJTA MEN’S HEALTH PREPORUČUJEMO JOŠ:

Nemojte da kombinujete ove namirnice

Isklešite svoj torzo za 20 minuta

Istina o erektilnoj disfunkciji

Seks poza: Stepenice do raja

5 pravila slojevitog oblačenja