Karla je ispričala da se dečko pojavio bez novčanika i to ne bi bilo toliko strašno da ga posle pola sata, pošto su se rastali i pošto je ona platila račun, nije videla na trafici kako kupuje cigarete

Kada se radi o prvim sastancima, uvek postoji doza neizvesnosti, što donekle predstavlja i čar. Nećemo se baviti savršeno romantičnim sastancima, već onima koji manje liče na one iz bajke.

"Moj najgori sastanak bio je sa momkom u koga sam bila zaljubljena nekoliko godina. Kada smo napokon izašli na kafu, on je sve vreme bio okupiran telefonom. U jednom momentu se čak i javio, i ćaskao 15 minuta. Iste večeri sam se odljubila", rekla je Ivana, koja ima 27 godina.

Karla (24) je rekla da se dečko, koji joj se sviđao, pojavio bez novčanika. I to ne bi bilo toliko strašno da ga posle pola sata, pošto su se rastali (i pošto je ona platila račun), nije videla na trafici kako kupuje cigarete. "Nisam sponzoruša, ali ne volim ni škrtice".

prvi-sastanak.jpg
Shutterstock, Thinkstock 

"Kada smo se našli, bilo je hladno. Ja sam uzela čaj, a on rakiju. Zatim još jednu, pa još jednu, pa još jednu... Sve do momenta dok se nije prilično napio. Kada smo krenuli iz lokala, ispovraćao se ispred, naočigled svih, na svoje cipele", rekao je Marija (24).

Marina (26) nam je rekla da je imala zamalo savršen sastanak da lepim, vaspitanim i zgodnim mladićem. Sve je teklo kao po loju, dok joj nije stigla poruka sa njegovog broja: "Ljubavi, u gradu sam, završavam nešto, zovem te za sat vremena." Pogađate, imao je drugu devojku.

"Odmah sam besno izašla is kafića", rekla je ona.

prvi-sastanak.jpg
Shutterstock, Thinkstock 

Žena