Studija o prostituciji sprovedena u Cirihu pokazala je da čak 40 odsto seks radnica uživa u svom poslu

Napirlitana žena u oskudnoj odeći koja vrti ključevima na ćošku je možda prostitutka ali nakon ovih podataka je uopšte nećete gledati istim očima.

1. Odlazak na ćošak može da znači - izlazak u sanduku
Studija rađena u San Francisku pokazala je da 83 odsto prostitutki trpi pretnje oružjem, a da je 82 odsto prebijeno u nekom trenutku. One čak imaju mnogo veću stopu smrtnosti od ostalih ljudi - uglavnom jer su žrtve ubistava.

2. Posao nije uvek toliko loš
Studija o prostituciji sprovedena u Cirihu pokazala je da čak 40 odsto seks radnica uživa u svom poslu. "To je posao kao i svaki sa klijentima. Neki su teški, neki su stvarno prijatni", rekla je jedna prostitutka.

3. Makroi polako izumiru
Internet je uticao i na najstariji zanat. Tako da makroi koji vrebaju po ćoškovima više nisu toliko česti. Dosta susreta se ugovara preko sajtova, ali postoji i prilično bizaran trend. "Nisam naletela na mnogo makroa u ovom poslu, ali jesam na veliki broj momaka samih prostitutki. Mnogi ih čekaju u kolima dok obavljaju posao ili sa njima prilaze klijentima, što je prilično neprijatno", otkrila je jedna prostitutka.

prostitucija-prostitutka.jpg
Profimedia 
Foto Profimedia

4. Klijenti bi više od seksa
"Mnogo puta mi se desilo da mi tokom predigre sipaju piće i kažu 'haj'te da prvo malo porazgovaramo'. Čak sam se sprijateljila sa jednim klijentom i njegovom partnerkom', kaže Meredit kojoj kao prostitutki lažiranje intimnosti pada čak i teže od samog seksa. "Posle seksa sa klijentom nemam osećaj onog sjaja kao posle dobrog seksa već želim da sam sa partnerom jer posebno tada shvatam da je to stvarno, a ovo drugo je samo posao", kaže Meredit.

5. I strejt momci imaju gej momente
"Žena ga je zvala na mobilni, nešto u vezi sina. A on mi je prodahtao 'nastavi'. I tako su oni pričali, a ja sam ga sve vreme obrađivao", kaže Luk, gej prodavac ljubavi koji tvrdi da je polovina njegovih klijenata zapravo strejt ali vole ponekad malo da "zastrane".

prostitucija.jpg
Shutterstock 
Foto Shutterstock

(Cracked.com)