Omiljene boje otkrivaju razne karakterne osobine i sklonosti, pa i to kakvi ste u seksu. Evo kako stručnjaci objašnjavaju povezanost seksualnih veština i sklonosti ka određenim bojama...

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.

CRVENA
Potpuno očekivano, ova boja odaje strastvenu osobu koja zna da uživa u seksu, voli da preuzme inicijativu i traži slične partnere u krevetu.

LJUBIČASTA
Ova boja otkriva osobu kojoj je seks gubljenje vremena, tako da žene razmišljaju više o frizuri nego o užitku, a muškarci to odrađuju kao dosadan posao. Ako vam devojka kaže da joj ljubičasta omiljena boja, izbegavajte je po svaku cenu.

NARANDŽASTA
Narandžasta je omiljena bolja osoba koje vole da ostvaruju fantazije u krevetu, napraviće svašta kako bi podstakli partnerovu maštu, a obožavaju predigru i nežnost.

PLAVA
Osobe, koje najviše vole ovu boju, seks vide kao umetnost kojoj pristupaju sa elegancijom i stilom, a naročito su dobri muškarci koji obožavaju tu boju, jer će učiniti apsolutno sve kako bi zadovoljili partnerku.

ROZE
Roze boju vole zavodnice, žene kojima je flert vazduh i voda, no zapravo pokazuju više nego što imaju da ponude, jer su seksualno nezrele. Muškarci koji vole tu boju menjaju partnerke kao maramice, a afere sa neznankama su im gotovo fetiš.

SIVA
Ovu boju vole nesigurni i neodlučni ljubavnici, koji imaju problema sa prihvatanjem obaveza, a seks im nije ništa više od zadovoljavanja potrebe, pa se jako loše slažu sa bilo kim kome ova boja nije omiljena.

ZELENA
Miljenici zelene boje su vredni i nežni partneri, muškarci koji su puni razumevanja i spremni da ispune svaku želju partnerke, dok su žene toliko predane da im je svaki seks kao da ga doživljavaju prvi put.

ŽUTA
Omiljena boja osoba koje su u krevetu pokorne i nikada neće odbiti partnerove želje koje su im puno važnije od njihovog vlastitog zadovoljstva.

SA SAJTA MEN'S HEALTH POGLEDAJTE JOŠ:

Ove namirnice neutrališu neprijatan miris belog luka

Kako je Kris Evans isklesao ruke za ulogu Kapetana Amerike

Erektilna disfunkcija: simptomi, uzroci i rizici faktora

Do mišićavih nogu bez čučnjeva

Ovo su najbolji nokauti u 2014. godini! (VIDEO)