Nakon seksa muškarci najčešće imaju veliku potrebu za snom, tako da u to vreme i nisu baš skloni preteranoj priči, a šta žene rade

Muškarci su rekli koje su to stvari koje ih odbijaju tokom seksa, čitajte i naučite ako želite dobar odnos sa svojim partnerom u krevetu.

1. Kad ćeš da završiš?
Voditi ljubav podrazumeva bliskost i želju za partnerom, a ovakav nastup sugeriše kao da želite što prie da odradite posao i nastavite sa nečim pametnijim.

2. Čini mi se da dete plače, možeš li da proveriš?
Naravno da može i hoće da proveri, ali nemojte očekivati da će mu to biti najdraža stvar na svetu. I nikako nemojte ovu rečenicu da koristite da bi ga ohladili. Stručnjaci predlažu da je u ovoj situaciji najbolje sve okrenuti na šalu i svakako svom partneru spomenuti da je i dalje visoko na lestvici prioriteta u vašem životu.

3. Mi više uopšte ne razgovaramo
Nakon seksa muškarci najčešće imaju veliku potrebu za snom, tako da u to vreme i nisu baš skloni preteranoj priči. I zato odigrajte mudrije. Bolje započnite neku zabavnu hipotetičku priču, tipa šta biste uradili da dobijete na lotou i na taj način pokrenite razgovor.

4. Zar ne misliš da bi kuhinjski zidovi bolje izgledali u žutoj boji?
Umesto takvih razgovora koje bi trebalo da vodite za doručkom, radije mu recite koliko uživate u ovim trenucima intimnosti i šta biste voleli da isprobate. Ukoliko vam misli lutaju jer se ne zabavljate koliko bi trebalo, bolje preuzmite incijativu i pređite u pozu koja bi vam više odgovarala.

5. Da li misliš da sam se ugojila?
Ako kažemo da, nastaje drama, a ukoliko kažemo ne, ispada da lažemo. I zato shvatite da muškarci u krevetu žele da uživaju u vašem telu, a ne da ga kritikuju. Kada vas miluju po stomaku oni ne traže pločice nego uživaju u dodiru. Ukoliko imate problem sa određenim delom tela bolje suptilno preusmerite milovanje na deo s kojim ste zadovoljni. Na taj način nećete pokvariti raspoloženje, a i vi ćete se lakše prepustiti.

6. Reci mi da sam ti lepa
Umesto da mu stavljate reči u usta koje bi trebalo da izgovori, bolje mu recite šta biste hteli da vam radi u tom trenutku. Preusmeravanje fokusa sa svog fizičkog izgleda na strasti više će uzbuditi vašeg partnera. Osim toga, muškaricma su neodoljive žene koje znaju što hoće u krevetu i ne libe se to da kažu.

7. Uradi ono što volim
Budite jasni u svojim željama kako ne bi došlo do neugodnih situacija u krevetu. Izbacite igrice iz postelje i imat ćete uspešniji seksualni život.

8. Oh, ne..malo je falilo da uspeš
Umesto da dajete negativne komentare, bolje se usredsredite na pozitivne trenutke tokom odnosa. Muškarci ne znaju detalje ženske anatomije i ne shvataju da orgazam zavisi od puno stvari s kojima možda oni nemaju direktne veze. Sigurno će pre ili kasnije doći do ovakvog problema u krevetu i tada je važno biti objektivan i dati do znanja muškarcu da ipak niste razočarani.,