Momci otkrivaju koji su to okidači posle kojih njihovo telo gori

Svaki dečko ima omiljene pokrete koji ga momentalno mogu uzbuditi. Neki od njih otkrivaju koji su to okidači posle kojih njihovo telo gori.

“Najviše volim kada me devojka oralno zadovoljava i pri tom koristi ruke da masira moje testise“, Marko.

“Moja devojka je nedavno otkrila šta me najviše uzbuđuje, a to je ušna resica. Kad god je gricka ili sisa, osećam elektricitet po celom telu. Mislim da bi sve žene trebalo da obrate pažnju na ovaj deo tela“, Nikola.

“Moja devojka je znala da započne predigru satima pre samog seksa. Jednom smo izašli na večeru, a ona je samo uzela moju ruku i stavila ispod svoje haljine. Poludeo sam!“, Jovan.

“Nikada neću zaboraviti kada mi je vezala ruke i naredila da je zadovoljavam isključivo svojim usnama. Samo to što sam bio ograničen i što mi je naredila je bilo dovoljno da me jako uzbudi“, Milan.

“Većina žena ne obraća dovoljno pažnje na moje bradavice, ali samo malo lickanja i grickanja je dovoljno da me uzbudi. Devojke, slobodno više pažnje obratite na njih!“, Janko.

“Jedna moja bivša devojka je volela da se samozadovoljava dok je ja gledam, ali nisam smeo da je diram. Ne samo da je to bila nešto najseksepilnije što sam ikada video, već sam mogao i da uvidim koji joj se pokreti najviše dopadaju, pa da joj i ja pripredim jedan bombastični orgazam posle“, Ilija.

“Najviše me je palilo kada bi uzela moju prste i počela da ih liže. Mislim da mi je odmah bilo jasno šta će se dešavati kasnije“, Svetozar.

“Moja devojka mi nagovesti da ćemo imati seks kada legne na stomak i izdigne zadnjicu. Ta neverovatna poza njenog tela me strašno uzbudi, ne mogu da je se nagledam i nauživam u njoj“, Kristijan.

“Lubrikanti u predigri – nema vrelije stvari. Mazali smo se bukvalno svuda!“, Zoki.

(Žena.rs)