Ponapijali smo se kao zemlja i otišli do mene na partiju seksa. Bio sam toliko pijan da nisam mogao ni da doživim erekciju kako treba. Ipak, nekako smo uspeli da krenemo...

Alkohol nije nikakav saveznik u seksu. Sem što vam se pomuti razum i ne možete da rasuđujete pametno, seks u pijanom stanju skoro nikada nije prijatan i ne ostaje u lepom sećanju, ako se upšte možete setiti da se nešto i dogodilo. Dajemo vam četiri ispovesti o tome kako su se proveli u pijanom stanju.

Lubrikant od koga se zaista sagori
"Ovo mi se dogodilo pre nekih devet godina, dok sam još išao u srednju školu. Ortak mi je ostavio svoj prazan stan i doveo sam tamo devojku sa kojom sam pio cele večeri. Nakon seksa, dok smo se mazili, odjednom me je pitala da li sam ikada probao "vreli lubrikant". Tada je taj brend lubrikanta bio svuda reklamiran, i karakterističan po tome što ste, navodno, zaista imali osećaj da vam genitalije gore. Rekao sam joj da ga nisam probao, ali da sam uvek to želeo. Posle određenog vremena, kad smo bili spremni za novu turu seksa, rekla mi je da ga nabavim taj lubrikant. Iako je pitanje bilo glupo, jer sigurno ne nosim ni taj niti bilo kakav lubrikant okolo sa sobom, pošto sam bio pijan, delovalo mi je logično da ustanem i preturam po kući svog prijatelja ne bih li našao neku zamenu. Na kraju sam rešio da će dovoljno dobar biti i tečni sapun. Istisnuo sam malo tečnosti u ruku i vratio se u sobu. Bacili smo se na seks, i devojka je prokomentarisala kako "zaista peče". Ja doduše to nisam osećao jer sam nosio kondom. Kada smo završili, rastali smo se i otišli svako svojoj kući. Sutradan se pojavila u školi gegajući se kao patka, i rekla mi je da je vagina nikad nije tako bolela. S druge strane, ta epizoda mi je veoma pomogla u reputaciji ljubavnika u školi jer su svi mislili da je devojka tako hodala zbog dobrog seksa kojeg sam joj priuštio", ispričao je korisnik Redita pod nikom TheBumpAndRub.

seks-pijan.jpg
Profimedija 

Da li je pošao ili je došao?
"Napio sam se kao prasac i vratio se kući oko tri ujutru. Rešio sam da je savršeno vreme da se devojka i ja bacimo na seks. Dalji tok situacije išao je ovako: "Jesi li ti ti zaspao?"...Aha
"Pa hoćemo li da nastavimo sa seksom?"... Aha.
Naravno, kao što možete i da pretpostavite, ništa nije bilo od nastavka seksa", podelio je sa forumašima svoje iskustvo korisnik pod imenom Kinny195.

Snovi se nekad zaista ostvaruju
"Moj najbolji prijatelj i ja smo se u jednom periodu zabavljali sa identičnim bliznakinjama. Pošto je zaista bilo nemoguće razlikovati ih, često su se šalile da će se jedne večeri zameniti, kako bi videle da li ćemo provaliti da nešto nije u redu. Jedne večeri, vratili smo se iz provoda pijani kao čepovi. Svako je otišao u sobu svoje devojke (bar smo tako mislili). Brzo sam se skinuo, a moja devojka je čučnula ispred mene i krenula sa oralnim seksom. Primetio sam da to radi potpuno drugačije nego inače, i dobro sam se zagledao u njeno lice. Shvatio sam da to nije moja devojka nego njena sestra. Onako pijan, otrčao sam u susednu sobu da kažem ortaku šta se dešava. Međutim, njega sam zatekao samog kako spava, dok je moja devojka, takođe u blaženom neznanju o tome šta se dešava, spavala na kauču. Do dana današnjeg nikom od njih dvoje nisam ispričao šta se desilo te noći" – napisao je korisnik pod nadimkom Jjeeffrreeyy.

Nije za one sa slabim želucem
"Na jednoj žurci sam se smuvao sa vegankom hipsterkom, onim tipom devojke koja voli da se hvali kako može da popije više od bilo kog muškarca. U to vreme sam imao dobar posao, pa sam mogao da nam priuštim dosta dobrog pića. Ponapijali smo se kao zemlja i otišli do mene na partiju seksa. Bio sam toliko pijan da nisam mogao ni da doživim erekciju kako treba. Ipak, nekako smo uspeli da krenemo. Zaključio sam da mora da joj se zaista dopadam, jer je bila strašno vlažna. Odjednom, zapljusnuo me je užasan smrad, poput pelene koja je stajala na suncu ceo dan. Pomislio sam da hipsterka sigurno ima neku užasnu polnu bolest. Upalio sam svetlo da vidim šta se dešava i video da su fekalije svuda po krevetu! Bilo ih je i u njenoj vagini, uspele su da uđu i u kondom. To mi je definitivno najgora noć u životu" ispričao je korisnik po imenu andpress.

seks-pijan.jpg
Profimedija 

(Dnevno.rs)