Ovi procenti pokazuju da je navodna konzervativnost građana Srbije vrlo često samo maska iza koje se kriju raznovrsne želje i strasti

Nedavno sprovedena anketa s pitanjem "Koja je tvoja omiljena fantazija" otkrila je zanimljive želje stanovnika naše zemlje, piše Menshealth.rs

Kako je utvrđeno ovom anketom, čak 70 odsto ispitanika odgovorilo je da mašta o seksu u kome učestvuje više od dve osobe.

seks-sex-par-vode-ljubav.jpg
Shutter 
Foto Shutterstock

Naime, 20 procenata ispitanih je kao svoju omiljenu fantaziju izabralo grupni seks ili sving, a čak 50 odsto se izjasnilo za seks u troje - od toga 30 posto za seks u kome učestvuju dve devojke i jedan momak, a 20 odsto za seks u kome dvojica mušakaraca zabavljaju jednu ženu.

Ovi procenti pokazuju da je navodna konzervativnost građana Srbije vrlo često samo maska iza koje se kriju raznovrsne želje i strasti, kao i neukrotiva seksualna mašta, navodi se u saopštenju postala tomiradi.com, koji je sproveo istraživanje.

plaza-seks-par-uzivanje-sex.jpg
Profimedia 
Foto profimedia

Visok je i procenat onih koje uzbuđuje egzibicionizam i voajerizam – 28,5 odsto, od čega je većina ispitanika naglasak stavila na vođenje ljubavi na javnim mestima kao što su parkovi, noćni klubovi, stambene zgrade itd.

Da želi seks sa osobom istog pola izjavilo je 13,3 odsto ispitanih, a isti procenat zainteresovan je za BDSM igre, koje su postale posebno popularne nakon svetskog uspeha knjige i filma "50 nijansi - Siva".

Svi navedeni podaci dobijeni su na osnovu 150 različitih glasova učesnika ankete organizvane preko sajta posvećenog erotskim pričama.