Uradila sam sve da bih ga zadržala. Oslabila sam, dovela se u red, počela da kupujem skupe stvari. Sve, da bih dobila taj prsten, rekla je Merilin

Merilin je sa svetom podelila priču o samopoštovanju i navela mnoge da se zapitaju kako se ponašaju u vezama i koliko cene sebe.

"Nova godina je i ja sam sa svojim dečkom Lijamom u "W" hotelu na Menhetnu. Zajedno smo skoro godinu dana i ovo je momenat koji čekam celoga života: Zaprosiće me", počela je priču Merilin.

"Veče je za sada savršeno. Upravo smo se vratili sa žurke. Šampanjac je stigao u sobu u srebrnoj posudi. Lijam mi je sipao šampanjac u čašu. Njegove prodorne zelene oči i tamna crna kosa izgledaju savršeno u odnosu na beli sako koji je obukao. Pozvao me je da sednem pored njega na krevet. "Želim da te pitam nešto", rekao je. Srce mi je tako jako lupalo da je htelo da iskoči.

Stavila sam ruku ispod jastuka, jer sam oduvek mislila da će me muškarac zaprositi tako što će sakriti kutijicu ispod jastuka, kao Zubić vila za odrasle. Ali, ništa nije bilo ispod jastuka. Verovatno je u džepu. Uzela sam gutljaj šampanjca da se smirim.

Onda je Lijam nežno prošaputao: "Večeras, hoću da imamo analni seks".
Većina žena bi pomislila "Ovaj te neće oženiti, kretenko". Međutim, moj uvrnuti mozak je i dalje mislio da će me oženiti ako mu "dam".

Ja sam vrlo konzervativna. Moja majka Ruskinja mi je usadila u glavu rečenicu "Ako mu daš mleko besplatno stalno, neće imati želju da kupi kravu". Verovala sam joj.

Bila sam devica do 20. godine, kada sam konačno imala seks sa svojim dečkom sa koledža. Plakala sam se sve vreme i pitala ga da li će me oženiti, jer ne bih mogla da živim sa sobom ako to ne uradi. Pošto je obećao da hoće, naterala sam ga da me mazi satima. Ovo je trajalo godinu dana dok me nije prevario sa kelnericom iz lokalnog kafica.
Sa Lijamom sam odlučila da se ponašam drugačije. Ostao je kod mene tog vikenda. Imali smo neverovatan seks i pričali smo posle toga satima. Rekao je da mu se baš dopadam i ljubio me sa pravim žarom. Bojala sam se da me neće pozvati. Bila sam zaljubljena.

Uradila sam sve da bih ga zadržala. Oslabila sam, dovela se u red, počela da kupujem skupe stvari. Sve, da bih dobila taj prsten.

Uspaničila sam se nakon njegovog pitanja. "Ok", rekla sam. "Samo napred". Osmehnuo se i otkopčao mi je haljinu. Skinuo mi je čipkane roze tange i nakon malo lubrikanta, stavio ga je unutra. Osetila sam kao da mi neko macolom razvaljuje zadnjicu. Kada se završilo, pitao me je da li mi se svidelo. Slagala sam. Rekla sam da je bilo fantastično. Pomislila sam da ću sada sigurno dobiti prsten ako sam mu ovo dopustila.

Lijam je otišao u kupatilo. Povikao je "Oh, Bože". Upitala sam ga da li je sve u redu, ali nije odovarao.
"Naravno da jeste, samo ako ti očistiš go..a sa mog penisa", rekao je kad je izašao. Ne moram ni da razbijam glavu ovoga puta. On je samo prestao da zove. Gotovo je.

Imala sam mnogo mračnih nedelja. Boravila sam samo u trenerci i plakala sam mnogo. Degradirala sam se zbog muškarca, i čak nije uspelo.

Samo mi je jednom kliknulo. Završila sam sa tipovima kao što je Lijam. Ponašaću se kako ja želim, kako se osećam. Neko će me želeti ovakvu kakva jesam.

Krenula sam da putujem po zemlji. Upoznala sam Džefa. On me voli zbog onoga ko sam i šta sam. Na kraju, dobila sa, svoj prsten ispod jastuka. I nisam morala ništa da trpim da bih to dobila.

ljubav-par-partneri.jpg
Profimedia 
Foto Profimedia