Ako vam je priroda podarila neki mali, kržljavi, nema goreg osećaja na svetu

Muškarci su veoma osetljivi prema svom polnom organu. On predstavlja njihovu muškost, snagu, jačinu. To je njihova moć. Međutim, nije baš lako živeti sa penisom. Evo 10 priznanja muškaraca zašto nije lako imati penis.

1. Neugodne erekcije
"Konstantne erekcije. Ne mislim na ono kada vam treba, tada je super. Mislim na trenutke kada naručujete kagu ili ste u javnom prevozu. Posedovanje penisa ponekad je pravi hendikep", Majkl (27).

2. Impotencija
"Strah da će vam penis jednog dana prestati da radi. To je moja najveća noćna mora - da se probudim jednog dana i shvatim da vam penis više ne radi. I ne možete da ga odvedete mehaničaru na popravku, samo leži tamo u vašim gaćama poput potrgane motorne testere", Kristofer (27).

3. Zavisnost o penisu
"Ako vam je priroda podarila neki mali, kržljavi penis, nema goreg osećaja na svetu. Jednostavno ste prokleti! Međutim, ako imate normalan penis, nemate brige u životu i samo uživate", Metju (23).

4. Saznanje da nije najveći na svetu
"Bez obzira na to koliko vam je velik, uvek će vas proganjati saznaje da postoji veći. Znam da je neurotično, ali zbog toga mi stvarno pada samopouzdanje. Mislim, imam većeg od proseka, tako mi barem govore, ali stalno sam opterećen frajerima s većim penisom. Ako već imaš penis, zašto ne bi imao najbolji, ali samo jedan muškarac ima takav. To znači da postoji samo jedan srećan muškarac na svetu", Džošua (29).

5. Starh da ima ukus po mokraći
"Stvarno sam paranoičan i bojim se da li moj penis okus po mokraći. Jednom davno, devojka mi je rekla da mi penis ima okus po mokraći i od tada sam uvek zabrinut, ma koliko ga dobro oprao", David (31).

6. Udarac u prepone
“Bol kod udarca u prepone je nevjerojatna. Iako jaja najviše nastradaju, jednom su me udarili po penisu i bio je ljubičast tri tjedna. I svejedno, moj penis i dalje visi, spreman da ga netko opet odalami. To je najstrašnija pomisao – da će se opet dogoditi. Jednom kada vas tako udare u prepone, ne želite više nikada proći kroz to", Danijel (23).

7. Popravljanje
"Potreba da ga popravite, posebno kad je vani vruće. Pokušaj da odvojite jaja od bedra i penis od jaja… to je kao kad pokušavate odlijepiti dva tijesta za pizzu koja su se zalijepila", Toni (22)

8. Nema više mokrih snova
"Što se dogodilo s mokrim snovima?! Prestao sam ih imati kada sam navršio 18. Mokri snovi bili su super jer je najmanji trud što morate uložite da biste svršili - i to još u snu! Najbolja stvar kod posedovanja penisa su mokri snovi, a najgora stvar je kada prestanu", Džejms (27).

9. Morbidni strah da će ga neko ukrasti
“Znam da zvuči potpuno suludo, ali opsednut sam strahom da će mi neko ukrasti penis. Da ću se jednog jutra probuditi i više ga neće biti. On je najdragocenija stvar koju posedujem, vredi koliko moj auto i laptop zajedno i bojim se da ću se jednog dana probuditi bez njega", Džejson (19).

10. Činjenica da imam samo jedan
"Neko se šali?! Ne postoji nijedna negativna stvar posedovanja penisa! Jedino žalim što ne posedujem dva. Možda će i to jednog dana postati mogućnost. Želim da se reinkarniram u tipa sa dva penisa", Džek (20).

prsti-velicina-penis-duzina.jpg
Shutterstock