Pogledajte fotku koja je zapalila internet jer objašnjava devojkama na koji način mogu da zapuše usta muškarcima koji žele nebezbedan seks

Emili iz Jute je okačila na svoj Tviter nalog fotografije koje su pokrenule lavinu komentara na internetu, a njen post je do sada retvirovan više od 25.000 puta.

Naime, osamnaestogodišnjakinja je rešila da motiviše devojke koje se upuštaju u seks bez zaštite jer momci imaju izgovore tipa "imam prevelik penis i ne mogu da pronađem veličinu", da ipak insistiraju na korišćenju kondoma.

Zato je je na svoju ruku navukla kondom i to fotografisala, a uz fotku napisala: "Ukoliko vam dečko kaže da je on prevelik za kondom, molim vas prosledite mu ovo".

Na njen post odmah su se javili i muškarci koji su pokušali da je diskredituju, ali im je ona svakom ponaosob objasnila da ne postoji dovolljno dobar izgovor za upuštanje u nebezbedan seks.

"Nema izgovora da se ne praktikuje siguran seks. Ako vas dečko pritiska, protiv vaše volje iz bilo kojeg razloga, to vam je zvono za uzbunu", savetuje Emili