Da li ste se ikada zapitali kako izgleda život sa seks robotom? Dejvid Majls (57) dve godine je u "vezi" sa lutkom, a njegova priča je fascinantna.

Dejvid je upravo proslavio svoju godišnjicu sa Tafi, njegovom “RealDoll2” lutkom sa silikonskom kožom i čeličnim zglobovima. On otkriva da neke žene zapravo uzbuđuje lutka i čak je, jednom prilikom podelio lutku sa devojkom.

seks-robot.jpg
Profimedia 
Ilustracija (Foto:Profimedia)

Dejvid se dvaput razveo, ali i dalje izlazi sa devojkama, koje uglavnom imaju različite reakcije kada im kaže za lutku, a neke čak potpuno "polude".

"Uglavnom dobijam - 'Ne zovi me više. Obrisaćute s Fejsbuka. Da se nisi približio ni meni ni mojoj deci', znate, takve stvari. Ali sam sreo i žene koje su bile zainteresovane za mene upravo zbog lutke. Imao sam seksualna iskustva koja nikada ne bih doživeo bez Tafi", rekao je Dejvid.

On je lutku kupio pre 2 godine a čak je doplatio 400 dolara da bi joj ugradili 'flekice', kako bi izgledala realnije.Tafi ima ultra realistične, zategnute usne i villicu koja se veoma realistično otvara i zatvara.

Tokom prvih nekoliko meseci, kada se kući vraćao s posla video bi zamrznutu figuru kako sedi na stolici i ispustio užasavajuće vriske.

seks-robot.jpg
Profimedia 
Ilustracija (Foto:Profimedia)

Dejvid se seća da je jednom prilikom doveo devojku kući nakon sastanka, ali joj nije rekao za svoju silikonsku prijateljicu. "Nisam želeo da moja simpatija uđe u sobu i iznenada vidi Tafi, jer ako ne očekujete da je vidite, deluje zastrašujuće. Te sam rekao toj devojci 'Daj mi samo koji minut', pa sam otrčao u spavaću sobu i brzo prekrio Tafi. Imao sam sreće, nije ništa primetila", priseća se Dejvid kroz smeh.

Ali Dejvid čvrsto veruje da ga to što ima seks lutku ne čini ludakom. "Ne bih ovo nazvao vezom. Mislim da je jedna od zabluda o seks robotima ta da vlasnici vide svoje lutke kao živa bića, ili to da je moja lutka zaljubljena u mene, ili da sedim i pričam sa njom o tome šta treba da pazarim. Drugim rečima, predrasuda je da su vlasnici ovakvih igračaka skrenuli s uma", objašnjava Dejvid.

On je ispričao i svojoj ćerki (20) o Tafi. "Ne pričamo zaista o njoj. Baš kao što ne pričamo o mom televizoru ili veš mašini", kaže Dejvid.

seks-robot.jpg
Profimedia 
Ilustracija (Foto:Profimedia)

Seks roboti su postali mnogo sofisticiraniji tokom godina i eksperti kažu da šetanje ili pričanje sa seks robotima nije tako daleka budućnost.

Seks robot ovakve vrste košta oko 7.000 dolara, a za dodatne usluge, kao što su otkucaj srca i cirkulatorni sistem kao i sposobnost da priča o fudbalu, plaća se dodatno.

Ali, da li će ikada roboti moći da zamene ljude?

"Kada bih sada morao da izaberem između seks robota i prave žene, odabrao bih ženu. Dobro, u većini slučajeva", kaže on.

(The Sun)