Igrice u ranoj fazi veze ne moraju biti glavni krivac za raspad veze jer je bitnije kako partneri gledaju na njihov odnos

Veza koje je započela seksom isto je kvalitetna kao i ona koju su malo sačekali sa vrućim igricama.

Seks za jednu noć ne mora baš biti loša stvar i sve zavisi o toga kako se nosite s novonastalom situacijom pošto se ujutro probudite, zaključak je istraživanja američkog Univerziteta Ajova sprovedeno na 642 para.

Seks igrice u ranoj fazi veze ne moraju biti krivac za raspad veze jer je bitnije kako partneri gledaju na njihov odnos. Tako se ispostavilo da su parovi koji su se u seks upustili kao prijatelji, imali jednako kvalitetnu i srećnu vezu, kao i oni koji se sa seksom pričekali, prenosi Dejli mejl.

Ljudi koji su skloniji seksu za jednu noć veze smatraju nepogodnim za njih i to samo zato što se ne trude dovoljno. Međutim, takvo ponašanje može biti opasno jer menjanje partnera povećava rizik od seksualno prenosivih bolesti, potvrdila je naučna studija.

"Nimalo romantična seksualna veza može se pretvoriti u nešto posebno", tvrdi naučnik koji je vodio istraživanje Entoni Paik.