Prema najnovijim istraživanjima čak 58 odsto žena prevarilo je svoje partnere

Magazin Woman's Health sproveo je istraživanje i otkrio šta to žene skrivaju, o čemu najčešće lažu i zašto varaju.

Tako je prema rezultatima istraživanja čak 58 odsto žena prevarilo svoje partnere, a prevara je često bila uzrokovana popijenom čašicom više (27 odsto žena).

Magazin Woman's Health kaže da su istraživanjem otkrivena tri glavna razloga zašto varaju pripadnice lepšeg pola, a to su dosada, osećaj nesigurnosti u vezi i prestanak zaljubljenosti u partnera.

Istraživanje je pokazalo i da je 18 odsto žena uhvaćeno u prevari, a četiri od devet žena smatraju da je prevaru bolje prećutati i praviti se kao da se nikada nije dogodila.

Ali ne varaju žene samo na ljubavnom planu. Tako je 67 odsto njih priznalo da su varale na ispitu, a dve od pet žena svom omiljenom frizeru prećutkuju odlazak u neki drugi frizerski salon.

Nisu žene sasvim iskrene ni po pitanju dijete pa tako njih 37 odsto svakodnevno vara i ne poštuje dijetalni režim, a najčešće ga prekrše jedući "zabranjenu" hranu, poput sladoleda, pice i prženih krompirića.

Čak 52 odsto žena se brine i pita da li ih vara njihov partner, 73 odsto žena smatra da je i slanje seksi poruka prevara, a njih 67 odsto viđalo se sa oženjenim muškarcem.